Wopwooop

Da er jeg og Lukas på vei for å møte søstersen og prinsessa hennes, Ariana! Vi skal på trilletur sammen til CitySyd der vi har noen ærend. Det blir koselig. Drasser med meg bilstol denne gangen også, fordi jeg skal sitte på hjem sammen kjæresten min. Heldigvis har denne bilstolen plass under vogna. Men i og med at vi har tilgang på 2 bilstoler nå, så burde vi ha lagt igjen en i bila

Jeg er usikker!!!

Vurder å farge håret mitt brunt igjen, jeg trivdes så godt med brunt hår da vi bodde i FLorida. Men det kan jo være fordi jeg var så brun at det passet så godt. Er jo ikke halvparten så brun når jeg bor i NOrge, her har vi jo såvindt 3 dager med sommervær i JUNI. Er litt smålei av stripene mine. Nei, jeg får dra til frisøren for å få noen tips….

Jeg gjør veiene farlig

I dag skulle vi en tur på Ikea å kjøpe noen stoler til spisestua. Og da var jeg så heldig at jeg fikk kjøre, både til og fra. Med L klistret bak på bilen var jeg klar for action. Jeg har blitt helt heltet på å kjøre, digger det. Og det går jo så strålende bra! Vi har automat, så det er jo pease og cake! Fikk tilogmed kjøre forbi en syklist. Og en hest! Ikke verst, får iallefall prøvd meg. Og jeg føler meg veldig trygg på veien. 

Hvor lang tid brukte du på å kjøre opp? 

 

Sykehus og shopping

Vi dro på sykehset tidlig i dag, rundt 9 var jeg der. Måtte stå opp 7 i morgest for å rekke det, og det er tidlig til å være meg og Lukas. Han måtte vekkes tilogmed, for vi er like syvsovere begge to. På sykehuset er det DROP-In på laboratoriet og man trekker bare en kølappe for å ta blodprøver. Siden det hastet litt å få tatt de prøvene dro jeg like så godt dit, i stedet for til fastlegen min. MEN huff for ei lang ventetid det var! Ventet cirka rundt en time på å få tatt prøvene.


Hun som tok prøvene glemte å bytte til en annen glasstype da hun fyllte opp glass nummer to, og da jeg var på vei ut døra stoppet hun meg og ba meg komme inn igjen, for å ta glass nr 2 på nytt. Da stakk hun meg i andre arma så det ikke skulle bli så vondt i den vi allerede hadde tatt blod fra. Så nå går jeg med plaster på begge armene. Lekkert!

Da vi var ferdig tuslet vi til sentrum. Været var herlig, og det var en fin trilletur. Nidelva er jo så fin når det er sommer og sol. Tuslet forbi nidarosdomen også, og der krydde det av turister. Ble litt fristet til å være turist i egen by jeg også, for det er mange fine plasser å utforske.

Vi dro på en stor shoppingrunde mens vi ventet på bussen som ikke kom før om 3 timer. Så på masse stasj til meg selv, og masse til Lukas. Endte faktisk opp med å ikke kjøpe noe til meg selv, kun shampoo og balsam, men det teller ikke.


PÅ NameIT er det 30 prosent på hele butikken i helga. Vi er storforbrukere av smekker her i huset, så jeg hamstret inn enda flere, var jo kun 24 kr pr stk, og de har sååå mange søte. Kjøpte like så godt med en til Ariana også, bare fordi den var så søt!

Hatt en fin dag dere da?

Ammerom er luxus

Nå er jeg og Lukas på vei hjem fra en vellykket bytur! Har ikke shoppet så mye, kun ting til han faktisk. Sånn er det nå – det er mye koseligere å handle til lilleprinsen enn til meg selv.

På byturen oppdaget jeg at Byhaven har eget ammerom, og det er jo bare helt fantastisk! Der har de gode stoler og man kan sitte i fred.

Bunnpris derimot: svært dårlig egnet for barnevogn, måtte STÅ I KØ for å komme meg ut av butikken, enda jeg ikke skulle kjøpe noe. Der var det trangt.

Nå skal vi hjem, og jeg skal lage oreokake, yumyum

På vei til sykehuset

Nå er jeg akkurat kommet på sykehuset. Ikke så dramatisk som det kanskje høres ut som, men jeg skal ta noen blodprøver i forhold til timen jeg har på tirsdag for å sjekke stoffskiftet. I dag er det heldigvis sommervær igjen, så etterpå skal jeg og Lukas på trilletur i byen

How is it possible

…..Å fortsatt være syk?! Febersyk! Nå har jeg vært syk en uke snart, og begynner å bli rimelig lei. Trodde en slik “forkjølelse” ga seg etter 3 dager, men der tok jeg feil. Hjalp sikkert ikke på at jeg fartet rundt i hele går heller. Så nå skal være hjemme helt til jeg blir frisk. Satser på å bli det snart. I går kveld var jeg så ille som aldri før, men føler meg hakke bedre i dag, heldigvis!

Sommerværet kom endelig også, synd jeg ikke kan være ute å nyte det….


Ha en fin dag alle sammen!

Veldig fornøyd

For en service av bussåføren i dag. Han hadde fått med seg at jeg kom til å miste timen min på helsestasjonen, og derfor tilbydde han seg å kjøre meg helt til døra, enda stoppet egentlig var 10 minuttert unna. Så jeg kom faktisk kun 1 minutt for sent! WOW! Greit å ha en egen buss som kjører deg hvor du vil, uten å slippe på ande passasjerer. 

Lukas har gått opp en kilo siden sist, og lå perfekt på kurven. Litt over gjennomsnittet på lengde, men det er ikke så rart med så lange foreldre som han har. Vekta var helt ideel i forhold til lengden, og nå er lille babisen hele 8 kilo. Koselig å snakke med helsesøster, og Lukas smilet som bare det til henne. Blid og fornøyd som alltid.

Etter helsestasjonen tok mamma med seg Lukas hjem ,og jeg tuslet ned til kjøreskolen for å ha kjøretime. Kjøretimen gikk upert, og lreren sa jeg bare blir flinkere og flinkere (ja det skulle bare mangle) Har kjøretime i neste uke også. En time hver uke! Og jeg elsker virkelig å kjøre bil!!

For en start på dagen

Skulle ta bussen 10 hjemmefra sammen med Lukas. Bussen dukket aldri opp så jeg måtte ringe atb å høre hva som hadde skjedd. De la seg langflat og sendte en egen buss til oss. Men vi blir veldig forsinket likevell. Atb skal virkelig ha for god kundeservice!

Må drasse med bilstol fordi mamma skal hente oss, å den fikk ikke plass under vogna. Så begynte det å regne, men stolen bør ikke bli våt siden Lukas er forkjølet. Tror vi berget med et helseteppe

Jippi Jippi Yeye

I dag kom mamma og mannen hennes og hjalp oss med å henge opp speil og bilder på veggen. Det var det eneste vi manglet i Leiligheten vår, og det ble kjempe fint! Endelig er alt tipp topp! (eller – jeg mangler fortsatt å demontere et skap på Lukas sitt soverom og kjøpe en stor kommode istedet. Men det tar jeg etterhvert) Godt å være ferdig. Formen er enda verre idag, har feber og er kjempe varm. Lukas er heller ikke bra enda, og kjæresten min er mye verre i dag enn tidligere. I morgen drar vi alle mann til legen, mest for Lukas sin del.

På kvelden fikk vi besøk av Victoria, Martine og Anita. Tantene til Lukas og farmora. KOselig som alltid. Victoria var så heldig og vannt masse melkesjokolade på Martnan idag, og var så snill at hun tok med masse til oss også. Nå har Lukas og Kjæresten sovnet, mens jeg skal bestille takkekort. I morgen må jeg opp tidlig, for jeg har kjøretime og Lukas har time på helsestasjonen for 4månederskontroll (en måned på etterskudd, han er jo snart 5 måneder)