Fest med jobben som brått ble avsluttet

I kveld har vi hatt lutefiskaften på jobben. Det er en tradisjon vi har hvert år før jul, og man kan velge om man vil spise lutefisk eller julemiddag. Jeg valgte selvfølgelig Julemiddag, for jeg er skeptisk på mat jeg ikke er vant med. Hadde set frem til å treffe alle sammen igjen, for det er jo så lenge siden jeg har vært der nå. Og det var kjempe koselig å se alle sammen. God mat, og trivelig selskap. Var godt å bli litt oppdattert igjen. 

Alex skulle være hjemme med Lukas “alene” for første gang. Og det gikk bra, helt til Lukas ble veldig mammasyk. Han ammer jo fortsatt på natta, og nektet å sove videre fordi han ikke ble ammet. Derfor måtte jeg avslutte lutefiskaftenen litt tidligere enn planlagt. Men lille gullet kommer først uansett hva! Da jeg kom hjem og fikk ammet han, sovnet han på et blunk, og nå somver han søtt i senga si. 


Elsker denne kjolen, og vurderte å bruke den i kveld. Men ombestemte meg i siste liten. Den er litt for brude–aktig. Da jeg brukte den i USA og dro på butikken, kom folk bort til meg og kjæresten for å si GRATULERER: De trodde nemlig vi hadde giftet oss 

Er foresten med i en konkuranse om å teste ut en ny maskara. Håper jeg blir en av vinnerne, jeg er nemlig fortsatt på utkikk etter den perfekte maskara. 

CL88FY

TØff natt og Trivelig selskap!

I natt sov lukas dårlig, det er først natta siden han var bitteliten baby at han har sovet så dårlig, og det er vi absolutt ikke vant med. Men i og med at det kun skjer en sjelden gang, så kan vi nesten ikke klage. Jeg er heldgivis en person som sover lett, og greier fint å sovne selv om Lukas ligger å snakker for seg selv og har mest lyst å stå opp. 

I 12 tiden fikk vi besøk av Ariana. Søstra mi leverte henne, slik at vi kunne passe henne noen timer. Søstersen skulle nemlig vaske ut av leiligheten de har leid frem til nå, for fra i dag så skal de bo i nyleiligheten sin! Ariana va snill og god, og blid for det meste. FIkk også besøk av familien til Alex, og det var like koselig som alltid! Det var de to søstrene hans, mormora og mamman som tok turen ,og de hadde med seg masse godt å spise.

Har du noen planer for helga? 

Its too late

Hver dag er jeg like overrasket over hvor fort tiden flyr, og i dag er intet unntak. Nå er jeg ferdig med julevasken – endelig! Og klokka er 3 på natta. I morgen har jeg MYE på planen, så bør vell tenke på å finne senga og få ei god natt med søvn.

I dag har jeg og Lukas vært å fartet litt rundt, har handlet litt julepynt, og to fine julestjerner. Nå er det virkelig julestemning i hus, og vi er så heldige at vi skal få gamle juletreet til mamma. Det kan hende det kommer opp allerede i løpet av helga (VET DET ER TIDLIG, MEN VI LIKER JULA) Var også en tur å så på julegaver sammen med kjæresten min i dag. Vi mangler jo kun å kjøpe til pappaen hans, men vi fant ingenting.

Alex har pappapermisjon nå, og det er så herlig! Endelig kan vi være hjemme sammen, med lille skatten vår <3 <3 <3 

Så fjern – Fjerna!

I dag har jeg vært rekordfjern, fattr ikke hvordan det går an:

  • Rotet bort 2 bankkort, begge bankkortene jeg bruker. Og det fant jeg ut ETTER at jeg hadde kledd på Lukas og meg selv. Det endte med at jeg måtte kle av oss begge, og lete enda mer. Fant ikke bankkortet, så måtte SLÅ ihjel en sparegris for å få ut noen lapper! OMG
  • SKulle lage mat, brennte hele skiten. Kasserollen ble så brent at jeg måtte kaste den. Det var umulig å få bort det brente, og det stinket som bare det.
  • Prøvde meg på nytt, og laget mat i steikepanna, wooops, så fløy den flytende maten rett på platetoppen, og det luktet svidd igjen. Kjæresten min reddet meg og gjorde ferdig maten, jeg var jo bare helt håpløs.
  • Så var det tid for å spise maten da, og da greide jeg jammen meg å søle på hele buksa mi! 


Snakk om å være fjern. Noen dager er bare sånn! 

Jeg er paranoid

….Når det gjelder politiet! Hvis jeg er ute å kjører og møter på ei politibil blir jeg helt paranoid! Jeg er sikker på at de er ute etter å ta meg, og blir like satt ut hver gang jeg møter på dem. Her om dagen kom det ei politibil kjørende mot meg, og jeg ble kjempe nervøs. Men pustet lettet ut da han fortsatte å kjøre da han hadde kommet forbi meg. Han tok ikke helomvending for å ta meg denne gangen heller! FLAX! MEN hakk i hæl så kom det jammen meg enda ei politibil! Hadde flax igjen, og de fulgte ikke etter meg de heller. 

Det at jeg er  sååå paranoid når det gjelder politibiler henger igjen fra tiden vi bodde i Florida! Der ble man stoppet av politier UANSETT HVA! Selv om man ikke hadde gjort noe galt så ble man stoppet og gransket. Husker spesielt en episode godt: Vi hadde stoppet ved et stoppskilt i en gate. Etter noen sekunder kjørte vi videre. Da kom plutselig politibilen bak oss, og slo på både lys og lyd! Eh… Og vet dere hva han sa? DERE FÅR BOT FORDI DERE STOPPET I 1 SEKUND FORLITE! Er det mulig??? 1000 kr i bot fordi vi stoppet i et sekund forlite liksom?! Ble helt satt ut jeg. Når de ikke hadde noe å oss på, fant de bare på noe – føltes det iallefall ut som. Vi ble sikkert stoppet en gang i uka da vi bodde der!

Dammmdiiidadaaaam

Husker dere konkurransen jeg hadde hvor du kunne vinne IpadCover fra Fisherprice til din baby?  Jeg sa jeg skulle trekke vinneren i helga som var, men det har desverre tatt litt lengre tid enn planlagt. Nå er vinneren trukket, og den heldige som stakk av med det herlige coveret fra FisherPrice er Stine Margrete. Nå har den søte prinsessa Mina Louise noe å glede seg til 🙂 Gratulerer!! Bildene er hentet fra bloggen til Stine Margrete

You have no idea

How i feel! Det føles som om øynene mine faller igjen når som helst nå, jeg er stuuup trøtt! Har vært klistrer til PC skjermen i flere timer, for å fikse noen julegaver, og ordnet med annet stasj som har tatt laaaang tid. Man blir ekstra sliten av å stirre på en PC skjerm i flere timer, i tillegg til at det begynner å bli seeent.

På kveldene/natta blir jeg alltid så stresset. Da kommer jeg på alt jeg må gjøre FØR jeg legger meg, og slik er det i dag også. Må rydde, stryke duk, dusje, brette klær og helst lese til eksamen som er om EN UKE!!! og imorgen skal vi opp tidlig på babysang, men det er jo bare kos!

I dag har jeg og Lukas vært en del på farten og handlet noen småtterier, og ellers har vi bare vært hjemme og koset oss! 

Julestemningen som forsvant!

I Oktober hadde jeg julestemning DE LUXE!!! Jeg gledet meg til jul, og trodde jeg kom til å ha julestemning helt til 24. Desember, og gjerne enda litt lengre! Ingenting fungerer bedre for å få julestemning enn snø, og i Oktober hadde vi MASSE. Det var et vinterparadis her vi bor, og det så ut som en eventyrverden! Men det skulle selvfølgelig ikke vare lenge (sånn er det desverre i Trøndelag). Nå er det surt og kaldt ute, uten noe snø. Det er Ingenting som minner om jul når man titter ut vinduet, og julestemingen er borte for lengst! Håer den kommer tilbake!! SNØØØ hvor er du?


My Winterparadise. Come back!

Prosjekt oppussing!

I dag var jeg, Lukas og Eli med søstra mi på overtakelsen av leiligheten de har kjøpt. Det er første gangen jeg har sett leiligheten hennes, og den var knallfin!!! Selvfølgelig gjennsto en del malingsarbeid, men det er jo bare koselig å “Pusse opp” sin egen leilighet. Føler jo at den er litt min også, siden jeg kommer til å besøke søstersen så ofte, hehe. Lukas var med fordi jeg ikke hadde noe barnevakt, og han lå å sov på terassen mens vi rev ned lister og begynte å male. Litt av en jobb, men så gøy å holde på!!

Da Lukas våknet, dro vi derfra. Ønsket ikke at han skal være der når det lukter maling. Vi dro heller på en bytur, og handlet noe stasj på Panduro! De hadde overraskende lite i byen, og fant ikke noe spesielt. Men stasjet fra Panduro skal jeg bruke til å “Pusse opp” diverse gjennstander jeg har liggende hjemme. Det er så koselig å holde på! 

Hva har du gjort i dag ? 

Julegavetips

Jeg vet det er mange som er langt fra ferdig med julegavene enda, og derfor vil jeg komme med et julegavetips til dere. Kidsbrandstore har et supert utvalg med nydelige barneklær, og frem til 30. November har de 15 prosent på alle ordinære varer. Her er det virkelig muligheter for å gjøre et kupp. Du skal lete lenge for å finne finere klær enn de har her, og jeg tipper at det er mange søte små som kommer til å bli veldig glade om det dukker opp slike fine klesplagg i pakkene under juletreet. 

Jeg har shoppet en del klær til Lukas  i denne butikken, og vet jeg kommer til å handle enda mer, kjenner jeg meg selv! 

Her er noen av mine favoritter til Jente:

  
Noa Noa                                              Ralph Lauren                                              Noa Noa

 

Her er noen av mine favoritter til Gutt

  
Lundmyr of Sweeden                                     Ralph Lauren                                         Timberland

              
                     Hugo Boss                                                 Molo                                             Ducky Beau