En herlig dag

Jeg har alltid hadd som tradisjon å ta meg fri fra jobb på bursdagen min, for jeg mener alle fortjener en spesiell dag på selveste dagen sin, og hva er vell bedre enn fri da? Jeg hadde satt av dagen til shopping og frisørtime.

Håret mitt har bare blitt mørkere og mørkere, og det er over 2 år siden forrige gang jeg var hos frisøren. Derfor var det veldig hyggelig å tilbringe 3 timer i frisørstolen for å gjøre håret lysere til sommeren! Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!

jeg fikk handlet inn en del ting jeg har ønsket meg ei stund også, blandt annet den nye parfymen til Lancom som er helt fantastisk og et par øredobber jeg har ønsket meg.

 

på kvelden var det datenight med kjæresten, der vi dro på restaurrant på solsiden hvor vi hadde en veldig trivelig aften. Kunne ikke vært mer fornøyd med dagen min. 

Vi pusser opp

Denne helgen har jeg holdt på å pusse opp gangen oppe i huset vårt, mellom alle soverommene. Det er så gøy å holde på, og jeg har blitt helt hekta på å busse opp. Vi lærer så mye underveis, og det gir meg så mye å se det endelige resultatet. Jeg ble faktisk ferdig i helga, nesten iallefall. Vi mangler kun nye lister til dørene, og vi mangler å innrede gangen. Men det får vi ta til uken.

 

Idag var det godt med en liten pause da mamma inviterte oss med på restaurrant. Det var veldig koselig, og et deilig avbrekk fra en stressende helg. Selv om jeg koser meg med oppussing, er det også litt stressende å ha kaos rundt seg. Etter restaurrantbesøket dro vi på sykkeltur. Vi syklet en mil og storkoset oss. Endelig hdde vi sol i trondheim også! Håper alle har hatt en fin helg! 

Den kom aldri

I år har jeg faktisk ikke hatt påskestemning i det hele tatt, og dette er første påsken på leenge at den ikke har kommet. Vanligvis skal det ikke mer enn litt sol, skiturer og hyttetur til før påskestemningen er på plass, men i år er det hjemmepåske og regnvær dagen lang. Det er ingen snø og lite som minner om påske, bortsett fra stengte butikker og masse godis i hus. Vi har  i tillegg påskepyntet huset med gule blomster og annen påskepynt, og vi gjør i tillegg mange påskeaktiviteter for å komme i stemning. Det hjelper så klart litt, og innimellom kjenner jeg et snev av påskestemning.

For meg en en stor del av påsken å lese bøker i solveggen på hytta, men i år har jeg ikke tatt meg tid til å lese en eneste bok. Men et svært godt alternativ for de som ikke tar seg tid til å lese bøker, er storytel. Der leser andre bøkene for deg, og man kan høre på mens man går turer, jogger eller gjør husarbeid. Det er midt i blinken for meg, som har så mye annet å gjøre om dagen. I tilegg spiller vi ofte mye kort og brettspill i påsken, og det har vi vært veldig flinke til i år også! Det er godt med familietid og noen fridager sammen hele gjengen.

Bursdager på løpende bånd

Vi har mange bursdager første halvdel av året i vår familie. Først er det samboeren min som har bursdag i Januar, så har barna, et søskenbarn av dem og søstra mi bursdag i Februar/Mars. Og i April har jeg bursdag, det er noe jeg ser frem til. Jeg har nemlig søkt meg fri for anledningen og har store planer for dagen min. I Mars feiret vi bursdagen til lillesøster, i corona-vennlig stil hvor vi delte opp i flere selskapet. Det er krevende å ha flere selskaper på samme dag, men så utrolig koselig likevel.

Lillesøster bestilte kvikklunsjkake, og siden jeg ikke er noen bakemester så jeg på det som en stor utfordring. Men faktisk ble jeg ganske fornøyd med kaken om det er lov å si det; den smakte godt og ble ganske kul. Akkurat slik lillesøster ville ha den!