Det var stas ja!

Da jeg våknet i morgest hadde jeg fått melding av pappa om han kunne komme på besøk en tur. Det er alt for lenge siden sist, så jeg og Lukas ble veldig glad da vi  fikk besøk. Lukas storkoset seg med bestefar som leket med han kjempe lenge. Det er alltid stas å få besteforeldre på besøk! Bestefar reiser til utlandet når Lukas har bursdag, så det er kjipt han ikke får vært med på bursdagsfesten.

Etter alle ærend utover dagen var både jeg og Lukas sliten, han sov i 3 timer, mens jeg gjorde husarbeid. Hadde planer om å jogge på kvelden, men det ble ikke noe av joggeturen i dag. Får heller ta det igjen i morgen. Det må nesten være lov å ta fri en dag i uken. SÅ lenge det kun blir med den ene dagen.

I morgen skal vi på laaaang trilletur sammen med søstersen og Ariana prinsessa, søskenbarnet til Lukas. Vi gleder oss! 

 


Strike a Pose. Haahahah

Hva skal du i helga? 

Pakke i posten

Jeg elsker å få pakker i posten, og glad ble jeg da jeg så jeg fikk pakke i posten i dag også. Nå var det  det ene Iphone dekselet jeg bestilte fra CaseAPP som kom. Jeg er så fornøyd, synes det ble kjempe kult. SÅ har jeg selvfølgelig valgt å ha med tekst med bloggadressen min på baksiden.

Et lite tips til dere, et slikt deksel er en perfekt gave til en veninne, foreldre eller besteforeldre. Forrige jul ga vi et deksel med bilde av Lukas å farmor på til Lukas farmor, og gjett om hun ble glad?!:)

Vil du ha deksel med bilde på? Det kan du bestille hos CaseApp for kun 249 kr inkl frakt. 

Sometimes I surprise Myself

Først må jeg bare si at jeg er imponert over meg selv; Jeg startet nemlig dagen i dag med en joggetur, og det er 2 av to! Turen i dag var ikke like heftig som gårsdagens joggetur, men helt grei likevell. Og ikke nok med det, på kvelden dro jeg å meldte meg inn på 3T, så nå er det virkelig ingen unnskyldning. SummerBody Here I come! I tillegg har jeg vært veldig flink til å holde meg unna sukker, og tro meg: Jeg er sukkeravhengig. En dag uten sukker er en stooor seier for meg.

I dag har jeg og Lukas vært hjemme og leket, sett film, slappet av og tullet masse. På kveldingen tok vi turen til Bestemor som savnet Lukas så utrolig mye. Var koselig å være på besøk der, som alltid. Elsker huset til mamma, det er så god stemning. Der skal vi feire bursdagen til Lukas som nærmer seg med stormskritt, og i kveld skal jeg ikke gjøre annet enn å forberede til storslagen feiring. Koselig! 


 

Har du hatt en fin dag? 

Hvor går grensen?

……Når det gjelder småbarn og søtsaker?? 

Jeg har alltid vært veldig i mot at Lukas skal få smake på søtsaker, for hvorfor skal han det?! Når han aldri har smakt på det, så går han jo ikke glipp av noe heller. Jeg har hatt store avhengighetsproblemer med sukker selv, og vil ikke overføre det til lille skatten min. Derfor vil vi vente så lenge som mulig med å la han smake søtt. Det mest usunne jeg har gitt han hittil må være en bolle, og jeg synes det nesten er ikke å gi han det også. Vet det er mange som lar barnet spise kake på feks 1årsdagen, men jeg synes det høres veldig tidlig ut…! Eller…?

Når fikk barnet ditt smake søtsaker for første gang? 

Er det mulig?

Lukas var så å si helt frisk, og hadde ikke hosteanfall mer. Så i går tok jeg han med på lang trilletur ut, og på kvelden badet jeg han igjen. Men i natt hadde han ekstreme hosteanfall hvor vi måtte vekke han for å  få hostina til å stoppe. Måtte ta han med i stua, gå litt rundt me han, trøste og gi iskaldt vann. Det hjelp etter 30 min, heldigvis. Men skjønner ikke at hosteanfallene kan komme tilbake nå som han egentlig begynte å bli helt frisk. Kjdelig!!! Spørs om vi må ha enda en innedag….?

Hva skal du i dag? 

Mitt beste joggetips

Det ble en god start med tanke på mine nye mål, for i dag pakket jeg Lukas godt ned i vogna si, tok på joggeskoene og dro på joggetur. Planen var å starte rolig, å jogge i 30 min, men jeg kom ikke hjem før etter 50 minutter. Well done, klappe meg selv på skuldra. Det føles godt å komme igang. Egentlig er jeg ikke noe fan av å jogge oppover bakker, men i dag jogget jeg opp en laang og bratt bakke også, og det er jo god trening. Og det som holder meg gående når jeg jogger er et lite tips jeg vil dele med dere, for det funker!

  • Når du kjenner du er sliten, og helst vil stoppe, se langt frem og bestem deg for et punkt du mååå løpe til, feks et skilt som er langt borte på veien. Så kan du ta pause når du har kommet frem. Og så finner du et nytt mål enda lenger frem. Slik holder jeg på, og hver gang jeg når målet mitt, vil jeg bare løpe enda lengre, fordi jeg blir så inspirert av at jeg greide målet mitt. It works! 

 Lukas synes det var sterkt lys ute, spesielt siden han var så trøtt. Han sovnet i vogna si etter 15 minutter. 


Elsker å jogge i dette landskapet! Det er så vakkert 

Liker du å jogge? 

Nye rutiner

I går hadde vi en koselig kveld med bursdagsfeiring, god mat, gaver og kvalitetstid. Lukas sovnet tidlig, og vi hadde en hyggelig  kjærestekveld. Selv om kjæresten jobbet og var på skolen på bursdagen sin, så tror jeg han hadde en veldig fin bursdag :)) 

Ballonger og gaver hører hjemme på en bursdag 🙂 

Ellers så har jeg tenkt mye, og lagt noen planer for tiden fremover. Og i det innegår det  forandringer i hverdagen! Det er to nye rutiner jeg vil begynne med, Og det er følgende:

  • Joggetur når vi står opp, før min frokost. (Nå går det mot vår og varmere tider, vi har plussgrader og det er kjempe fint å jogge ute!)
  • Vær våken når Lukas sover (jeg sover jo nesten alltid sammens med han, men jeg bør heller bruke tiden mer fornuftig)


Hva skal du i dag? 

Wow, helt perfekt

I dag tok jeg med Lukas til legen IGJEN! Ikke fordi han har blitt verre, men fordi vi skulle komme tilbake 2 uker etter den første legetimen for å sjekke ørebetennelsen. Tydligvis så var det noe veske i øret som var betennt, og legen skulle sjekke om vesken var forsvunnet nå 2 uker senere. Og vi fikk gode nyheter, øret var helt perfekt. Og Lukas er i strålende form. Han hoster litt, men ellers er alt tipp topp.

Etterpå dro vi en tur i byen. Det er ikke ofte vi drar på byturer for tiden, så det var koselig å tusle en tur. Dro innom mange butikker vi sjelden er i, og fikk sannelig handlet litt på Lille Martine denne gangen også. I dag kjøpte vi et nydelig sett fra Mayoral! Jeg ble helt forelsket da jeg så det, og heldigvis hadde de størrelsen til Lukas. Nå er klærne til vask, og jeg GLEDER meg til å bruke dem! Var det ikke søtt? 

Nå må jeg gå å forberede litt bursdag her i hjemmet. Skaal pynte, lage mat, pakke inn gaver og rydde mens kjæresten tar seg ei treningsøkt på treningsrommet. Ha en fin kveld alle sammen!