Veldig imponerende

På Lørdagen var lillesøster i sin første barnebursdag, noe som var utrolig stas for henne. Dette hadde hun hadde gledet seg til en hel uke! Storebror var så heldig at han fikk bli med han også, siden vi ikke fikk ordnet med noe barnevakt da vi skulle i bursdag. Bursdagsbordet til bursdagsjentene var helt amazing, jeg har aldri sett et så lekkert bursdagsbord tidligere. Det var så innbydende og fint, og barna storkoset seg med alt mulig godt å velge mellom.

Etter bursdagen tok jeg med barna slik at vi fik handlet litt mat til helgen. Så var det rett hjem å få på seg uteklær, for å kose seg utendørs er et must i helgene. Vi dro ute å lekte i snøen i flere timer, vi akte ned akebakken, lekte i snøborgen og tuslet på tur i finværet. Vi var ute helt til pappsen kom hjem fra Sverigetur, og da var det godt å komme inn i varmen igjen. Resten av kvelden gikk med til filmtitting, middagskos, og lørdagsgodis.

Denne helgen tar knekken på meg

Mange bruker helgene på å slappe av og nyte at man har fri, men her i gården så må jeg få unna alt jeg ikke rakk tidligere denne uken. Og det vi allerede har utsatt og utsatt alt for mange ganger, måtte vi gjøre på Fredagen da vi endelig hadde litt tid. Da var det nemlig tid for å montere det nye dusjkabinettet vi har fått, men det var ikke før klokka 12 på natten at vi endelig fant et ledig tidspunkt til å begynne på det store prosjektet.  Først måtte vi demontere vårt gamle dusjkabinett hvor ene glassdøren hadde ekslodert. Det å demontere et kabinett var ikke bare-bare det heller, men den største utfordringen oppstod da vi måtte skru av vannet i leiligheten. Det har vi nemlig ikke gjort før, og ingen av oss kan skryte på oss å være superhandy. Men etter 30 minutter frem og tilbake, oppdaget jeg heldigvis hvor vannet skulle skrus av, og da var det klart for å koble fra den siste delen.  Det å montere nytt kabinett var heller ingen dans på roser, det var tunge løft, og mye frem og tilbake. Bruksanvisningen var heldigvis ganske godt, og forklarte godt hvordan vi skulle gå frem, men det tok sin tid altså. Jeg kunne ikke legge meg før klokken 04.00 på natten. Da var vi endelig ferdig og hadde montert dusjkabinett helt selv uten noe hjelp fra andre, og det var en kjekk følelse. Vi greide det helt selv, og jeg har aldri følt meg så handy tidligere. Hahah, små hverdagsgleder altså.  Ikke bare var vi så heldige at vi fikk et helt nytt dusjkabinett da det gamle ble ødlagt, men vi fikk en skikkelig oppgradering også. Nå har vi en fantastisk massasjedusj, så nå er det ingenting å klage over lengre. Men grunnen til at jeg føler at helgen tar knekken på meg er fordi jeg sovnet 04.15 på Fredagen, og ble vekt av barna 07.00 på Lørdagsmorgen. Etter å ha sovet kun 3 timer følte jeg meg ikke særlig høy i hatten, men når man har det så utrolig moro utover dagen så gjør det ingen ting likevel at man har det slik en dag i ny og ned. Håper alle har hatt en fin helg.

SÅ er vi her igjen

Denne uken har virkelig rast avgårde så fort at jeg føler jeg ikke har rukket noe som helst egentlig. Ettermiddagene går så fort, og denne uken har jeg ikke hatt tid til å trene mer enn en gang. Målet er minst 4 økter i uken, derfor må jeg nå være superflink og ta igjen alt i helgen slik at jeg kommer i mål med ukas treningsmål.

Jeg må innrømme jeg blir litt smågretten når jeg ikke får tid til å trene, for trening har blitt en viktig del av hverdagen. Så merker jeg at desto mer jeg trener, mer vil jeg trene. Jeg er overbevist om at det går an å bli avhengig av trening, og skal jeg være avhengig av noe, så er det bedre å være avhengig av trening enn av sukker! haha… sukkerkuttet går i alle fall veldig bra om dagen, og det er jeg utrolig fornøyd med.

Helgen er fullstappet med planer selv om det er vinterferie og mange velger å bare slappe av. Vi skal blant annet på barnebursdag, turn, og skiturer. SÅ må vi planlegge barnebursdag, handle inn til den og organisere og gjøre alt klart. Og sist men ikke minst, jeg må ta igjen husarbeidet jeg ikke har rukket tidligere denne uken, jeg må hente nye møbler som er bestilt, og jeg må helges handle. Så da er det ikke noe annet å gjøre enn å  skru opp tempoet så jeg rekker å komme i mål med alt. God helg alle sammen!  

Magical Weekend

I helgen hadde vi det utrolig fint, med magisk vær og masse familietid ute i snøen. Jeg har tatt med barna på aketur i skogen, vi har gått på flere skiturer, og på Søndagen slo jeg og Storebror til med en 5kilometers tur i skiløypene. Det var så utrolig fint i skogen med solen som skinte, og snøen som glitret. Vi er like hektet på å gå på ski begge to, og storkoser oss når vi er på tur sammen.

De turene vi har med lillesøster, velger jeg å gå uten ski på beina. For selv om hun har blitt utrolig flink til å gå på ski, så er det ikke det raskeste tempoet, hehe.. Da tar vi alltid med akebrettet i tillegg, så aker vi ned alle bakkene vi møter på. Utrolig moro, både for lillesøster og mammaen.

Påkjørt

På Torsdagen var jeg ute å kjørte med barna, for vi skulle nemlig på middag hjemme hos mamma. Da vi kjørte bortover veien ante vi fred og ingen fare, hørte på musikk og koset oss i bilen.

Plutselig var det en bil som brøt vikeplikten sin, og nesten krasjet rett inni oss. Heldigvis oppdaget jeg at han var i ferd med å bryte vikeplikten så jeg rakk å brååbremse, og med glatt vei og noen meters ekstra bremselengde, så ble det så vi akkurat unngikk å treffe hverandre. Huff, jeg blir så skremt av slike hendeler, det gir meg alltid en real støkk, det var jo så nære! Det er ikke en selv som er en fare i trafikken, men det er alle uoppmerksomme sjåfører man kan risikere å møte på!

Etter å ha kommet til hektene igjen så greide vi heldigvis å nyte en fantastisk middag hjemme hos mamma. Det var vell egentlig bare jeg som ble påvirket av hendelsen, for barna merket nesten ikke noe til det. Heldigvis! 

Kjør forsiktig, følg reglene og vær våken  i trafikken! Det er alt for ofte jeg opplever at folk bryter vikeplikten, og de som gjør det burde aldri ha fått beholde lappen.

En liten seier

På Søndagen hadde vi familiefeiring for lille prinsen vår, som fylte 6 forrige uke! Vi slo sammen feiring både for pappsen som hadde bursdag i Januar, og for gullet som fylte i Februar. Jeg synes det er greit å slå sammen feiringene, slik at det ikke blir selskap hver eneste måned, for det er mye å stelle i stand når man skal ha selskap hjemme. I år baket jeg ikke mer enn en kake selv, resten kjøpte vi på butikken. Jeg må ærlig innrømme at det å bake kake å vite at man ikke kan smake noe som helst, det er egentlig litt småkjipt. Men det å stå i mot alle fristelser er en liten seier i seg selv! Skal man holde seg unna sukker, så gjelder det i festlig lag også, kan ikke svikte meg selv og planene mine selv om det er selskap!

Familiefeiringen var veldig trivelig, og vi var totalt 16 stk samlet. Det var totalt 6 barn, og alle lekte så fredlig sammen. Prinsen fikk alt han ønsket seg, og enda mer enn det. Utrolig stas med bursdag! Etter at festen var over, vart det en liten oppryddingsjobb på a mor, men jeg koser meg når jeg rydder og pusler så det er heelt greit! 

TVkamera på nært hold

I går hadde verdens beste lille Prins bursdag, og for anledningen hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å skape en perfekt bursdag for storebror. Dagen startet med både kake og sang på sengen, før han fikk et lite lass med pakker. Pakker hører med på en bursdag, men hovedgaven må vi vente med til Søndagen, for da skal vi ha feiring sammens med resten av familien.

Tradisjon tro så var det bursdagsbarnet selv som bestemte hva vi skulle gjøre på bursdagen, og da ble det bestemt at turen skulle gå til Pirbadet. Der var vi å badet i hele tre timer, noe som var utrolig moro. Mens vi var der hadde de et TV Team som filmet og holdt på ved bassengene. Det var visst NRK som filmet, og det var ganske underholdene å se på. 

Når vi følte vi hadde fått nok bading, kjørte vi hjem, skiftet om å la ut på en skitur. Måtte teste mine nye ski, og det samme måtte prinsen vår, som nettopp hadde fått seg nye ski av bestefar i bursdagsgave. Vi gikk på tur i 45 minutter, noe mer greide vi ikke. Hahah masse nysnø og tungt føre. Har hatt en helt magisk dag med gutten min, elsker slike dager 🙂 

En stressende start på dagen

Jeg må lære meg å roe ned noen hakk, for hver morgen løper jeg ut dørene, og ingen dag er noe unntak. Uansett om jeg står opp klokken 05.00 istedet for 06.00, så får jeg det like travelt. I følge Fitbitklokken min, så ligger pulsen på “fatburn” når jeg er på vei ut dørene på morgenen, og jeg løper alltid fra bilen for å komme meg frem tidsnok. Hhaha, dette kan umulig være sunnt for kroppen. Jeg burde kanskje ha vurdert yoga eller noe for å lære meg å roe ned.

I morgest hadde vi legetime klokken 8. Lillesøster måtte ta noen prøver, og etter en kjapp tur inn til legen på legesenteret ble vi sendt til sykehuset for å ta noen tester der. Dette var ikke lagt inn i min dagsplan, og pluttselig gikk det 60 min ekstra i tillegg til tiden jeg egentlig hadde beregnet, og da ble det jammen meg travelt igjen. Noen ganger har døgnet for få timer, og det vises ekstra godt på kveldene. Da kommer jeg meg ikke på treningsrommet før klokken 23.00, noe som er litt i seneste laget. Heldigvis trives jeg med å trene sent, og noen ganger må man bare ofte litt søvn for å rekke alt.Kanskje ikke rart jeg går rundt og er halvsvimmel flere dager i uken?

Lillesøster var superflink til legen, og på sykehuset. Så tålmodig og rolig da! Jeg får prøve å lære av henne slik at jeg finner roen litt oftere selv også.