Når 4-åringen klipper håret ditt

Jeg elsker å leke frisør med jenta vår, for da blir jeg børstet og ordnet på håret. HU ner jo så flink både til å børste og flette, og jeg stiller gjerne som “hårmodell” for anledningen. Men i det siste har hun fått litt dilla på å klippe meg, og jeg kan ikke akkurat klage over resultatet?! Litt ugjevnt men likevell – jeg er fornøyd. Nå lurer jeg på om jeg skal gå for litt lysere hår mot våren, eller om jeg skal beholde brunfargen. Time will show, for jeg har enda ikke greid å bestemme meg!

RyddeFreak -Kapselgarderobe

Er det noe som stresser meg så er det rot. Jeg misliker å ha det rotete rundt meg, og føler at jeg drukner hvis  det blir for mye kaos. Tror jeg har arvet dette etter pappa, for han er en like stor ryddefreak som meg, hehe… Men i en alt for hektis hverdag med to små barn, fulltidsjobb, og 3 dager med fritidsaktiviteter i uken, trening og alt som hører til mammalivet – så er det umulig å holde det strøkent til enhver tid.

 

Derfor har jeg funnet ut at jeg liker å ha det minimalistisk rundt meg, både i huset og i klesskapet. Mindre stasj og ting – mindre rot. Dette passer også veldig bra med shoppestopp som jeg har i hele 2020. Nå skal jeg få ned mengden på ting og tang, for å bittelitt mindre kaos. Om man feks kun har 10 skjorter å velge mellom i klesskapet, er det enklere enn om man har 50. Veldig befriende faktisk. Så sparer man tid – ikke minst. Anbefales!

Someone is getting married

På Lørdagen var vi så heldige at vi fikk være med søstra mi på brudekjoleprøving. Dette er runde to jeg er med på, og det er virkelig en utfordring å finne den perfekte kjolen. Jeg synes hun er vakker uansett hva hun tar på seg, men det skal føles veldig riktig for henne, og iallefall når man skal bruke så mye penger på en kjole man kun skal bruke en dag. Turen gikk til Salong Perlen denne gangen. De hadde ikke det største utvalget i kjoler, men de hadde noen selskapskjoler som så fin ut. Jeg er jo også på halvveis utkikk etter kjole for å ha på i bryllup, fordi vi muligens skal i to bryllup i år – eller kanskje tilogmed tre bryllup. Om jeg skal anbefale en salong i Trondheim så anbefaler jeg virkelig Tessem Brudesalong, der er de virkelig fantastiske!

VI fant desverre ikke KJOLEN på denne runden heller, men vi har ikke gitt opp håpet enda. Selv om det begynner å haste, og tiden flyr frem til bryllupet som er i starten av sommeren. Men jeg er sikker på at vi finner den perfekte kjolen til slutt, så lenge man bare leter leng nok.

Etter kjoleprøvingen tok vi turen til Egon på Solsiden og spiste lunsj. Det var en fin avslutning på en hyggelig dag. Barna fikk i tillegg kjøre karusell flere runder, og da var de også fornøyde. En veldig trivelig dag med trivelig selskap.

Nytt år

Da er vi allerede god i gang med det nye året, og jeg har både sukkerstopp og shoppestopp. Det er vel de eneste nyttårsforsettene jeg har bestemt meg for, i tillegg til at jeg skal være mer positiv. Hahah – ja alt dette kan bli en stor utfordring, da jeg både er glad i å spise sukker og å shoppe. Men hittil har det gått overraskende bra, og det er godt å ha en sukkerfri-kropp!

I tillegg er vi halvveis på utkikk etter nytt bosted, fordi vi har innsett at vi må ha en større plass å bo etterhvert – men vi stresser ikke, og har god tid på oss enda. Dette blir et spennende år, med flere bryllup, familiecruise og flere spennende ferieturer som er planlagt. En ting er sikkert, vi har mye å se frem til dette året.

Nå gleder jeg meg til våren og til litt lysere tider, slik at det blir trivelige å jogge utendørs. Og i mellomtiden får vi ta til takke med treningsrom og 3T, og det er jo ikke så verst bare det heller.

Ønsker dere alle et fantastisk år, og håper året har hatt en god start så langt!