Det er lov

I går ble vi invitert på middag hjemme hos mamma, og ingen ting er mer fantastisk enn å få middagen servert i en stressende hverdag. Å komme til dekket bord etter jobb er bare helt magisk, og mamma lager alltid så god mat. Søsteren min var der også med barna sine, og broren min og kjæresten hans, nesten hele gjengen samlet! 

Barna storkoset seg sammen, de fikk hoppe i senga og herje sammen noen timer. Det er alltid så stas å møte søskenbarna! Etter middagen fikk vi servert verdens beste sjokoladekake, og selv om jeg prøver å holde meg unna, så måtte jeg unne meg et stykke (eller 3!) hahah, love it! Jeg er verdens verste kakemons! 


Nå kjenner jeg sengen kaller. Klokken er ikke mye, men jeg greier ikke å være oppe sent så veldig mange dager i strekk. En dag i ny og ned må jeg hente meg inn, og denne uken har jeg måtte stått opp 30 minutter tidligere enn vanlig. Det merkes gjennom hele dagen at jeg er litt ekstra trøtt. Heldigvis blir det bedre i neste uke!

 

Oppsummeringen uken som gikk

Opptur Selv om snøen er et herk, så var det også en opptur å få så masse snø. Det er så moro å leke med barna ute i snøen, jeg storkoser meg når jeg får ta frem barnet i meg selv om være med på alt som omhandler snølek. Å ake er noe av det morsomste jeg vet, og jeg hyler like mye hver gang. Hahah? Skulle ha sett meg!

Nedtur Sykdom!  Først storebror, så lillesøster, så meg. Bare A som slapp unna denne gangen. Her var vi nede for telling nesten hele gjengen. Og til sammen varte det i 3 dager. Utrolig kjedelig, man går jo alltid glipp av så mye.

Høydepunkt Søndagen var vi på besøk til Victoria og barna. Det var superkoselig, og barna hadde det så utrolig moro sammen. Sarah og Linnis har blitt så store nå, og leker så bra sammen. Vi fikk servert noen fantastiske boller som Vic hadde laget.

Overraskelse Jeg slo til med å bake boller på Søndagskvelden, ble litt inspirert av søstra mi og Victoria. Selv om jeg måtte ty til Toro bollemiks så er jeg superoverrasket over hvor perfekte disse bollene ble. De var magiske på smak, og de ble så utrolig digre. Vellykket bake-prosjekt er det lenge siden jeg har hatt. 

Ukens Beste kjøp Må være denne kjolen


Sang jeg er hektet på For tiden er jeg utrolig hektet på sangen til 50shades filmen, I dont wanna Live forever

Jeg ble så utrolig glad

Da jeg fikk problemer med ryggen for noen år siden, så måtte jeg innse at tiden med høye hæler var forbi. Ryggen min tåler ikke slike sko, og jeg får problemer i lang tid fremover om jeg velger å gå med hæler. Trodde jeg iallefall.. Det er så lite som skal til før ryggsmertene kommer, og jeg må være forsiktig med det meste. Jeg har alltid elsket høye hæler, så å pakke bort disse skoene var en tøff oppgave.

Jeg ga bort en del sko, kastet noen, og solgte unna noe. Men de aller fineste skoene tok jeg vare på. Jeg greide ikke å kvitte meg med alle, for selv om jeg ikke kunne bruke de, så er de så utrolig pene å se på. Det skal nevnes at jeg har over 300 par sko, så en lite opprydding var bare greit. Men de fineste kunne jeg ikke la gå, og det er jeg veldig glad for nå. 

Da vi var i 70årsdag for noen uker siden så valgte jeg å ha på et par høye hæler. De var ekstremt høye, men siden ryggen har vært bra så lenge så tok jeg kjangsen. Å vet du hva? Jeg angrer ikke et sekund. For jeg beviste for meg selv at slike sko ikke skader ryggen. Jeg fikk ingen problemer i ettertid, og jeg kunne ikke vært mer glad. Nå har jeg funnet frem de høye hælene mine igjen, og gleder meg til å bruke dem! 

Det er ikke så galt

Snø er fantastisk herlig når man skal ute å leke, og i dag har jeg tatt med begge barna ute på akebrett-tur. Det er så herlig når solen skinner og vi har masse nysnø. Landskapet er så rent og pent, og det er snø så langt øyet kan se. Vi har blandt annet lekt kongen på haugen, vi har aket, kastet snøballer og koset oss i vinterværet.


Selv om vi måtte bruke over 40 minutter på å greve frem bilen som har stått noen dager nå, så er det ikke så galt at det ikke er godt for noe! Nysnø er magisk når man skal ute å leke, det er jo så masse å finne på i snøværet. Så egentlig er vi ganske takknemlige for at vi endelig fikk litt snø her også. Vi har ikke akkurat vært bortskjemte på den fronten i vinter. 

Min største favoritt

Zara er en av mine største favoritter når det kommer til klær, både til meg selv og til barna. Jeg elsker stilen, og finner alltid noe jeg ønsker meg når jeg er innom Zara. Barna har også masse klær derfra, for de har jo så mye fint til barn! Et av de siste tilskuddene i mammagarderoben er denne skjorta, elsker detaljene! 


God helg alle sammen! Helgen skal vi bruke på å blir frisk, for nå har vi vært hjemme i 3 dager hele gjengen! 

Ukens kupp

Favoritt sminkefjerneren min er Aqua Derma sin Facial Mousse. Denne har vært favoritten min så lenge jeg kan huske. Den er fri for parabener, alkohol, mineralolje og silikoner. Koster vanligvis 99 kr på apotek, men denne uken er den å få på Boots apotekt til bare 43 kr! Verd å prøve om du ikke har prøvd den før. 

Kaos i hjemmet

Jeg er en person som elsker å ha det ryddig, rot gjør meg stresset. Dette har jeg garantert etter pappa, for han er helt lik! Bare at han er enda verre en meg, hehe…om det går an. Men er det noe rot jeg klarer å godta, og som jeg kan leve med, så er det barneleker som er strødd utover. Det er helt greit, for barna må jo få leke, og her i huset har vi MASSE leker. Både i stua og på rommet.

I dag hadde vi en hjemmedag, for begge barna var syke. Selv om begge barna var i dårlig form, så gikk de på rommet for å leke seg. Plutselig hørte jeg barna hadde det veldig moro, og ble ganske nysgjerrig på hva de goldt på med. Da jeg gikk for å se hva som sto på, så jeg at alle bøkene deres var slengt utover. Det var en diiiger haug midt på rommet, som dekket store deler av gulvet. Men det er helt greit, leker er bare fint.

Vi benyttet oss av anledningen til å finne frem bøker det er alt for lenge siden vi har lest, så leste vi like så godt 4 bøker med det samme vi var i gang. Kvalitetstid for hele gjengen. Senere på kvelden hadde vi filmkveld med snacks og en koselig familiefilm. EN utrolig koselig dag, til tross for at begge to var smådårlige. 

Nytt i prinsessegarderoben

Synes disse små ballerinaskoene er så utrolig søte, så måtte bare ha dem til Lillesøster. De blir perfekte til sommeren! Jeg kjøpte en størrelse større enn hun bruker så, så satser på at de blir perfekte når den tid kommer. Skoene er fra HM, de har så masse fint! 

Middagsfavoritter

Er det noe vi her i huset virkelig elsker å ha til middag, så er det laks og kylling. Det er to favoritter både hos barna og hos oss voksne. Nå er det alt for lenge siden vi har laget en ordentlig kyllingsalat, og det begynner å bli noen uker siden sist vi hadde laks. Derfor blir det både laks og kylling på menyen i dagene fremover. Kan bare glede meg!