Ny stelleveske

Måtte bare ha denne stellevesken som matcher vognbagen vi kjøpte. Nå har jeg 4 stellevesker, hahha litt vell mye, men må ha en som matcher de ulike vognene vi har, og vognbagene. 2 av de er jo etter lilleprinsen så har 2 nye i tillegg. 

Julaften!!

På JUlemorgenen våknet jeg og lilleprinsen i 10tiden, helt perfekt!! Dagen startet med at han fikk nissestrømpe med masse godt oppi, og han fikk åpne 3 pakker. Vi storkoset oss og så på julefilmer. Da pappsen sto opp fikk lilleprinsen åpne resten av pakkene under treet.(Vi tok ikke med oss alle pakkene til mamma der vi skulel feire jul,pga det var alt for mye å dra frem og tilbake) Det var utrolig gøy å se hvor glad lilleprinsen ble for gavene sine.

Sammen spiste vi en god julefrokost, og slappet av og hygget oss sammen på morgenen. Litt senere på dagen, etter å ha ordnet oss og fikset oss for kvelden, dro vi på besøk til svigers. Koselig å møte hele gjengen på selveste dagen, og  vi hadde også noen gaver å levere.


Perfekt julevær; Masse snø og litt sol. Men samtidig alt for kald. hehe

Kvelden feiret vi hos mamma og stefaren vår, sammens med søs og hennes famlie, broren min, og en familievenn. Vi var totalt 10 stk. Jeg elsker å være mange samlet på julaften, desto flere – jo bedre! Vi spiste ribbe, som alltid har vært tradisjon på julaften, og småttisene fikk selvfølgelig besøk av nissen!!! Vi har gledet oss til nissebesøk i hele år, og lilleprinsen satte tilogmed i fanget på nissen.


Pakkehav!!!! Ekstremt mye pakker, som dekket halve stua

Tenkte å legge ut bilder av julegavene litt senere. VI fikk jo så mye fint alle sammen!:)

Endelig!

Nå har juleroen senket seg, og alt er klart til den store dagen! Allerede har jeg fått et av mine største ønsker oppfylt, nemlig en hvit jul og masse snø!!!

I dag ble vi endelig ferdig med den siste julegaven også, tenk det! Enda jeg startet i sommer så ble vi ikke ferdig før i dag!

I kveld dro vi ut i skogen og leverte ønskeliste til nissen. Det var en veldig koselig tradisjon vi hadde i barndommen, som jeg ønsker å videreføre til mine barn. Lilleprinsen synes det var kjempe spennende og utrolig stas! Etter å ha vært ute i snøen ei stund, gikk vi inn og koset oss med noe godt mens vi så polarexpressen!

Nå gjennstår bare en ting, nemlig å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dere får en flott dag i morgen

Ikke bestill fra kid.no

Her om dagen la jeg inn min første bestilling hos nettbutikken til Kid. Jeg gledet meg masse til pakken skulle komme, da jeg hadde bestilt mye søtt til babyen i magen. Da jeg åpnet pakken derimot, ble jeg veldig skuffet, alt jeg hadde kjøpt var tilgriset, og jeg måtte bruke mange lag av klesrullen vår for å få ren tingene.

Etterpå sendte jeg en henvendelse til kundeservice hos kid, men fikk aldri noe svar. Meget skuffende, både service, og måten produktene var sendt på. Æsj

SLik var produktene etter rengjøring:

Og slik så klesrullen ut etterpå

Love these moments

På mandagen var det snøvær, og det kom ganske mye snø på kort tid. Jeg elsker å leke i snøen med lilleprinsen, derfor tok vi turen utendørs etter barnehage og jobb. Vi spiste litt først, før vi dro ute å leket oss!

 

 

Ingenting er bedre enn nysnø, det er jo så mye man kan lage!! Vi laget snøballer og snømann, klatret oppå “snøfjell” og rusjet nes, og gikk selcfølgelig også på tur med akebrettet. Vi storkoset oss, det er så herlig å få skikkelig kvalitetstid sammen etter jobb! Vanligvis sovner jo lilleprinsen så tidlig at det eneste vi rekker er middag og kveldsstell, men jeg tror vi begge får veldig mye energi av snøen! Nå er det snaaart jul! Hurra!!

Julestemning hjemme

Julaften nærmer seg med storskritt, tiden går sååå fort!! Vi mangler faktisk noen julegaver enda, selv om jeg startet allerede i sommer. Men det er bare snakk om 3 gaver så er alt på plass og vi kan nyte julen. Jeg har fri lillejulaften, ååh, som jeg gleder meg til å komme i julestemning med juleroen over meg!!!!! 

Min første jordmortime

På Tirsdagen denne uka var jeg hos min første jordmortime dette svangerskapet. Hadde egentlig ikke store forventninger, trodde hun bare skulle måle magen, og thats it. Men jeg ble veldig positivt overrasket, for ei herlig dame! Timen inneholdt prating, vurdering av helse og min livssituasjon/jobbsituasjon, babyprat, råd og tips osv! Vi bruke hele 90 minutter på noe jeg trodde tok 30 min.

Jeg var superspent på babyen mål, da jeg synes magen har blitt så stor. Men babyen lå langt under gjennomsnittet og er foreløping en liten baby. Noe som var naturlig sa hun, pga Lilleprinsen også var liten i magen. I tillegg blir jeg henvist til ny UL i uke 32 for å følge med vekst på baby siden lilleprinsen var så liten da han ble født. Så det blir spennende.

Nå er det 4 uker til min neste jordmortime og jeg glder meg allerede! 

JIPPPPPI!!!!

I dag var det meldt snø, men da vi våknet i morgest var det rundt 8 minus. Da hadde jeg ikke store forhåpninger om snø akkurat, det var jo alt for kaldt. Men senere på dagen, da vi var ute på julegaveshopping begynte  det å snø som bare det!! Lite gir meg mer julestemning enn snø, og Lilleprinsen synes også det var utrolig stas. 

Før vi dro hjem for å leke i snøen, dro vi en tur på besøk til Søs og Ariana , og var der noen timer. Etterpå dro vi rett hjem for å nyte snøen før den forsvinner. Slik det har vært til nå, så varer ikke snøen så veldig mange dager, og derfor bestemte vi oss både får å både gå på ski og kjøre akebrett.

Lilleprinsen synes det var supermorro å gå på ski. Mammsen og pappsen dro han i fullfart bortover, og da var han veldig fornøyd. Etterpå aket vi nedover en bakke med akebrett, gikk på tur med akebrettet og laget en bitteliten snømann.! Åh, som jeg elsker snø og juuuulestemning!! 


Flinke lille prinsen vår

Har du julesteming?

Familyfun

Onsdagen startet med besøk av Johnny, Lukas fadder. Vi spiste en god frokost sammen, og han hjelp meg å henge opp ei lampe. Greit å ha noen handymen i familien. Lampa ble helt nydelig, endelig fikk jeg en lampe over spisebordet! Perfekt rett og slett. 

Hadde en feriedag fra obb, derfor fikk Lilleprinsen en dag fri i barnehagen og fikk bli med meg på en julerunde etter at Johnny hadde dratt. Vi dro på Citysyd (Kaos!), Tillertorget, rema1000, kiwi, Bunnpris og coop extra. Vi fartet rundt i 4 timer, og etterpå var jeg helt utslitt!!

Ettermiddagen tilbringte vi hos Mamma, hvor vi spiste en deilig middag! Ariana var der også, og mamma hadde stelt i stand til pepperkakehus-baking! Småttisene pyntet huset med masse godis, og var superflinke! Dettte synes de var gøy, og det var det for meg også! <3


Fineste pepperkakehuset pyntet av småttisene <3