17.Mai Feiring

Det var noen hektiske dager før 17.Mai, og selv om jeg hadde tatt meg en feriedag dagen før, så slet jeg med å rekke alt. Jeg manglet tilogmed sommerdekk på bilen, og det måtte nesten prioriteres. Til 17.mai hadde vi invitert gjester på Frokost før vi skulle gå i barnetoget. Gjestene kom rundt 09.30. og vi koset oss med en god frokost jeg hadde disket opp. For å rekke alt jeg skulle denne morgenen måtte jeg stå opp kl 06.00, og da var det bare å komme i gang med kokkeleringen. Jeg bakte før frokosten, og hadde masse mat å ordne klar før gjestene kom. Jeg elsker å stelle i stand til selskap, og det var utrolig trivelig å få gjester til frokost.

Etter å ha gått i barnetoget, kjørte vi til byen for å se på Borgertoget. Synes det er veldig til steming i byen på en slik dag, og været var jo bare helt magisk. Kan ikke klage når vi har 22 grader og knallsol på 17.Mai. Etter  å ha sett på borgertoget, dro vi på Peppez for å spise, noe vi gjør hvert år. Det er så trivelig med alle disse tradisjonene!

Etter maten, dro vi hjemme til svigers. Det var det kakeservering, og middag for den som ville ha det. Barna fikk is og godteri, og hoppet på trampoline og koset seg i solen. For en magisk dag! Det var en utslitt gjeng da vi kom hjem denne dagen.

 

Positivt overrasket

For noen uker siden hadde vi barnebursdag for 4åringen. Vi inviterte en haug med unger, og feiret sammen med et annet barn på samme alder. Det er kjekt å feire sammen med noen, så deler man på alt som må ordnes. Jeg hadde blandt annet i oppgave å ordne med frukt til barna. Planen var å lage kule fruktspyd, men siden jeg glemte å kjøpe pinner til spydene, ble det heller fruktfat.

Barna fikk servert både kaker og boller, men det var overraskende mange som valgte å spise masse frukt fremfor kake. Det var utrolig fint å se at barna heller velger det sunnere alternativet.  Burdagen be vellykket, og været var strålende. Egentlig hadde vi inne-burdsdag, men flere valgte å gå ute i finværet underveis.

I helgen er det nok en barnebursdag (faktisk så har vi vært på bursdag hver eneste helg de siste månedene) men denne bursdagen skal være utendørs. I Trondheim Plaskregner det i dag, men vi får håpe på litt opphold når bursdagen skal feires i morgen. Men regn eller ei, så lenge været blir fint til 17.mai så skal jeg ikke klage:) Ser det er meldt 17 grader og knallsol, så det er bare å krysse fingrene.

 

Go All in or go Home

Helt siden forrige helg har jeg jobbet knallhard med treningen. Jeg har hatt to økter 4 dager, og trent masse styrke og vært på maaange løpeturer. Jeg har brukt hvert ledige sekund til trening, og nå i dag, kjenner jeg at kroppen er sliten. Derfor skal jeg legge meg senest 21.30 for nå er det på tide å lade batteriene.

Gjennom denne uken har jeg trent hver dag, utenom en dag, hvor jeg tvang kroppen til å ta litt fri. Når man er så godt i gang med treningen er det nesten vanskelig å stoppe, men det er viktig å ikke overdrive om man skal holde ut lengre enn en uke, og det er jo virkelig målet.

Fordelen med å trene så mye er at jeg kjenner det er endringer på gang med kroppen. Det kjennes god. Jeg har også trent av meg plagsomme ryggsmerter som vanligvis kommer flere ganger iløpet av uken – så dette lover jo bra. Trening er virkelig godt for kroppen, thumbs up!  

Lite givende, men likevel bra

I helgene elsker jeg å finne på mest mulig sprell. Det skal helst skje noe hele tiden, og ofte planlegger jeg masse utflukter for å utnytte helgene best mulig. Men denne helgen hadde vi absolutt ingen planer. Det liker jeg egentlig ikke, men det kan selvfølgelig være godt en gang i blant. Når det snør, regner og blåser om hverandre, så frister det ikke å være ute. Det er greit når  det plaskregner, da kan vi leke i søledammene. Det er greit når vi har masse snø, for da kan vi gå på ski, men når det regner, snør OG blåser, da frister det lite å finne på noe utendørs.

Men når helgen har vært planløs, da har det vært veldig mye ledig tid til trening. Derfor har jeg trent to økte hver dag gjennom hele helgen, og det kjennes på kroppen. Tror aldri jeg har vært så sliten på en fridag før. Og i morges hadde jeg på alarmen klokka 05.00 for  å få til enda en styrkeøkt før jeg skulle på jobb. Nå har jeg bestemt meg for å jobbe hard, for jeg har nok ligget for mye på latsiden de siste årene

Jeg har sagt opp jobben!

I nesten 10 år har jeg vært på samme arbeidsplass, og jeg stortrives som bare det- Det skal jeg ikke legge skjul på. Men når man føler at alt man gjør går på autopilot, da er det kanskje på tide å tenke noe nytt. Jeg var egentlig aldri på utkikk etter ny jobb, men plutselig dukket det opp en stilling jeg synes virket veldig spennende. En stilling innenfor et området jeg virkelig har lyst å jobbe. Derfor leverte jeg en søknad samme dag som søknadsfristen gikk ut, bare for å gripe muligheten.

Deretter gikk det slag i slag: Etter flere runder med intervju, personlighetstest og evnetest, så fikk jeg et godt jobbtilbud som jeg ikke kunne si nei til. Derfor har jeg nå kun 16 arbeidsdager igjen på min nåværende arbeidsplass.

Jeg kommer nok til å savne folka mye, og tilogmed arbeidsoppgavene kommer jeg nok til å savne. Men samtidig gleder jeg meg utrolig mye å ta fatt på noe nytt, lære mer og få nye utfordringer. Og bli kjent med masse nye folk, ikke minst.  Det er ingen tvil om at jeg har en spennende hverdag i vente. Jeg mener  endring er noe som er viktig for personlig utvikling, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på et nytt kapittel.

Heldige meg

Forrige Søndag var vi invitert hjemme hos mamma på Bursdagsfeiring. Mamma har bursdag få dager etter meg, men på grunn av påske og jobbing, så ble det feiring på Søndagen istede. Det var finvær og vi koset oss på terrassen hos mamma. Vi tok med gave til bursdagsbarnet, og fra oss fikk hun blandt annet en parfyme, roser, vin, Kickspose med div stasj, og et vakkert dikt skrevet av meg, Hhaa… Noen ganger blir jeg faktisk overrasket over hvor kreativ jeg kan være på diktfronten.  Tror mamma ble veldig glad for diktet, det så iallefall slik ut:)

Men det var ikke bare mamma som fikk gave denne dagen, hun kom nemlig å overrasket meg med en Marc Jacobs klokke! Jeg ble helt forelsket ved første øyekast. OMG, den var fin! Kommer til å bruke denne hver eneste dag fremover. Var den ikke fin? Dette er faktisk min første ordentlige klokke, for hittil har jeg bare brukt fitbit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan nesten ikke tro det

I dag har det regnet, regnet, regnet og atter regnet! Og senere denne uken er det tilogmed meldt snø! Kan nesten ikke tro det, for det er ikke mange dagene siden vi hadde 20 grader og knallsol i Trøndelag. Men egentlig er det kjekt med litt regn også, for det har vært så sykt støvete overalt! Nå håper jeg feiebilene tar seg noen runder i Trondheims gater, så luften blir litt renere.

Men til tross for masse regn, lillesøster lar seg ikke stoppe av den grunn. Hun elsker å være ute – uansett vær. Derfor har vi vært ute i to omganger i dag. Vi har leket oss på lekeplassen, disset og laget store sandslott. Når vi bygger sandslott og lager elv rundt borgen, ja da koser jeg meg. Synes det er veldig trivelig å få være med å leke, for jeg lever meg veldig inn i rollen.

På kvelden fikk jeg heldigvis tatt meg ei treningsøkt, det føles alt for lenge siden sist. I de siste årene har jeg vært veeldig varierene når det kommer til treningsinnsats. Noen uker er jeg superflink og trener akkurat så mye jeg ønsker, mens andre uker kan jeg gå gjennom uken uten en eneste treningsøkt, og det er for dårlig. Nå er det bare  å skjerpe seg – for jeg trives best når jeg trenger jevnlig. Flere enn meg som er slik?

My Birthday

På selveste Påskeaften hadde jeg bursdag. Det er ikke ofte bursdagen min havner midt i Påsken, med dette året traff det jo påvselveste påskeaften, og det er jo ikke verst. Egentlig elsker jeg å ha rosa ballonger på bursdagen min, men siden det var midt  i påsken, ble det en gul ballong for hvert av mine år.

I bursdagsgave fikk jeg veeldig mye fint; Olympus Pen pl9 kamera, gulløredobber, penger, silkeskjerf, solbriller, og masse annet som jeg ble veldg glad for. Det er alltid moro å ha bursdag, og få litt ekstra oppmerksomhet. PÅ kvelden dro jeg ut å spise en god middag med A, for å feire dagen min.