17.Mai Feiring

Det var noen hektiske dager før 17.Mai, og selv om jeg hadde tatt meg en feriedag dagen før, så slet jeg med å rekke alt. Jeg manglet tilogmed sommerdekk på bilen, og det måtte nesten prioriteres. Til 17.mai hadde vi invitert gjester på Frokost før vi skulle gå i barnetoget. Gjestene kom rundt 09.30. og vi koset oss med en god frokost jeg hadde disket opp. For å rekke alt jeg skulle denne morgenen måtte jeg stå opp kl 06.00, og da var det bare å komme i gang med kokkeleringen. Jeg bakte før frokosten, og hadde masse mat å ordne klar før gjestene kom. Jeg elsker å stelle i stand til selskap, og det var utrolig trivelig å få gjester til frokost.

Etter å ha gått i barnetoget, kjørte vi til byen for å se på Borgertoget. Synes det er veldig til steming i byen på en slik dag, og været var jo bare helt magisk. Kan ikke klage når vi har 22 grader og knallsol på 17.Mai. Etter  å ha sett på borgertoget, dro vi på Peppez for å spise, noe vi gjør hvert år. Det er så trivelig med alle disse tradisjonene!

Etter maten, dro vi hjemme til svigers. Det var det kakeservering, og middag for den som ville ha det. Barna fikk is og godteri, og hoppet på trampoline og koset seg i solen. For en magisk dag! Det var en utslitt gjeng da vi kom hjem denne dagen.

 

0 kommentarer

Siste innlegg