Det går mot jul

Tenkt at nå er det snart jul igjen! Her er alle kalenderpakkene pakket inn, og juletreet er tatt frem. Men selv om treet er fremme, så er det ikke pyntet enda, det sparer vi nemlig til helgen. Det var så fint her i forrige uke, med masse deilig snø, men nå er ikke været mye å skryte av. Det er regn og masse is på bakken, snøen er så og si borte overalt. Men jeg krysser likevell fingrene for at vi får en hvit jul i år også.

Jeg savner de nydelige høstfargene. Lite er mer vakkert enn naturen på høsten. Vanligvis har vi gått masse skogturer på høsten, og lange søndagsturer i Bymarka. Men i år har det ikke blitt en eneste lang-tur. Jeg har vært mye forkjølet, og vi har brukt en del tid på å kommet oss til rette i ny-huset. Og plutselig var høsten over. Men fremover når snøen er på plass, kommer det til å bli mange fine ski-turer, og det ser vi frem til.

Jeg er skuffet over meg selv i år, fordi jeg er vanligvis den typen som alltid er tidlig ute med julegavene og har alt klart før Desember kommer. Men i år har det vært tusen andre ting som har vært foran julegaver i tankene, og det har rett og slett ikke blitt prioritert. Det har vært mye med flytting, og diverse andre prosjekter, så i år må jeg bare inne at jeg er litt sent ute. Men det positiver er jo at jeg  fortsatt har noen dager igjen før Desember kommer, det er bare det at jeg er så skeptisk å gå i butikkene i disse pandemitider, så det meste kommer til å bli bestilt på nett. Det tror jeg er like så greit akkurat nå.

Jeg liker  veldig godt å ha hjemmekontor. Det er helt utrolig hvor mye stress man slipper i hverdagen når man har hjemmekontor, og hvor mye tid man sparer. Jeg sparer minst to time reisevei om dagen, og kan begynne å jobbe 5 minutter etter at jeg står opp. Til vanlig må jeg stå opp kl 5 for å rekke å være på jobb til klokken 7. Nå kan jeg sove til 0650 og være på jobb klokken 7. Det er utrolig godt, og jeg har virkelig funnet meg godt til rette på hjemmekontor. Vi har innredet eget kontor hjemme, med stor skjerm og alt annet man trenger på et kontor.Her jobber jeg effektivt og bra. På minus-siden må jeg innrømme det kan være litt ensomt innimellom, og man savner det sosiale man mister ved å ikke være på kontoret. Men alt det positive veier opp for ulempen, så jeg trives utrolig godt. (Mangler kontorstolen da, hahah det er vel det eneste jeg mangler på kontoret. Men jeg får slå til på Januarsalget) Ellers så stortrives vi i nyhjemmet vårt. Vi trives godt i gaten hvor vi bor, vi trives med husets størrelse og all plassen vi har. Det er ikke trangt og overfylt lengre, og alt har sin egen plass. Vi trives i nærområdet, og med naturen i nærheten. Så hadde vi de nydeligste solnedgangene i høst, de var bare helt magiske!! Gleder meg til mange slike i årene fremover.  Håper alle har det bra, og at alle er friske og raske. Det er rare tider vi lever i nå, så ta godt vare på hverandre!

Overraskende

Her om dagen leste jeg gjennom bloggen min fra det siste året. Jeg ligger alltid å scroller på telefon før jeg skal legge meg, men etter å ha blitt oppdatert på alle nyhetssider, instagram og de andre sidene jeg alltid sjekker, kom jeg på at det ville være morsomt å se gjennom mine siste blogginnlegg. Etter å ha lest side opp og side ned på egen blogg så kom jeg over et innlegg om hva vi har gått glipp av i 2020 som følger av corona. Innlegget kan du lese her. 

Det som var litt kjekt med å lese dette, var at nesten alt vi har gått glipp av, har vi nå gjennomført! Alt bortsett fra Cruisetur med storfamilien. Vi har både gjennomført bryllupet til søstra mi, utdrikningslag for søstra mi, og ikke minst påsketur til Hytta. Sistenevnte ble ingen påsketur i år, det ble heller en høsttur på hytta, men det er ikke så farlig. Hytta er hytta og det er like trivelig uansett når vi drar dit. (nå er det en del uker siden denne turen da, før coronaen igjen kom for fullt)

Vi ble veldig glad når Johnny endelig hadde mulighet til å ta oss med på hyttetur. Og vi dro sammens med søstra mi og alle barna! Ja nå høres det kanskje ut som vi dro med en haug med unger, men vi er bare 4 stk til sammen, to på 8 og to på 5 år.  Og selv om det ikke var noe fantastisk påskevær å skryte av på høst-hytteturen, så hadde vi en herlig tur likevel. Det var god mat,magiske frokoster, gøyale spill og god stemning hele tiden. Og barna de storkoset seg likemye de også! Nå har jeg faktisk blitt hektet på Scrable. (julegave hint der altså. Hadde vært kjekt å ha)

 

Hyttetur 2020
hyttetur 2020
hyttetur 2020
hyttetur 2020
hyttetur 2020
hyttetur 2020