Om jeg kan

I går bestemte jeg meg for at jeg skulle starte med 10 dager sukkerfri fra i dag! For i påska har jeg spist syke mengder godis. Ja, jeg har lett spist både 6, 7, 8 og 9 kvikklunsjer på en dag, pluss smågodt oppå der igjen. Det er jo ikke normalt!

I dag begynte jeg med en sunnere hverdag, så i dag har jeg min første sukkerfrie dag på leeenge! Og det sykeste av alt: jeg har aldri hatt så vondt i magen som nå, og jeg har skikkelig hodepine! Tror kroppen har null sukker-sjokk! Det er vist helt normalt når man skal på sukkeravvenning!

For å være ekstra flink tok jeg en joggetur etter middagen. Det føltes bra!

En vakker prinsesse

Forrige uke hadde Prinsessa vår sin første bursdag, Nå er hun 1 år, og vi feiret dagen på hytta med sang, ballonger og kake. Utrolig morro og veldig stas. Selve bursdagsferinga har vi hatt på forskudd, siden bursdagen var midt i påska. Gratulerer med dagen som var, verdens vakreste prinsesse. VI er så utrolig heldig som får være dine foreldre, du er virkelig en solstråle i livene våre. Gleder oss til tiden fremover, og nyter hvert minutt vi har sammen. Hipp Hurra for din første bursdag 😀

Greier jeg det da

Da jeg tok påskeferie på Onsdagen hadde jeg satt meg et mål; å lese en bok i løpet av påskeferien. Å lese bøker synes jeg hører påsken til, så jeg investerte i en bok skrevet av min favorittforfatter, Lee Child. Jeg rakk faktisk å begynne å lese boka, noe jeg egentlig ikke helt hadde troen på. Men jeg er langt ifra ferdig med hele boken, og det må jeg nok innse at jeg ikke rekker før påsken er over. Men jeg kom iallefall igang, og har noe å kose meg med når jeg skal slappe av.


Småttisene har vært skikkelig heldig i påsken, ikke bare fikk de flere påskeegg av påskeharen, men de fikk påskeegg fra Fadder Johnny, Bestemor og Bestetor, Famme og Beste, og fra oss selvfølgelig. Noen fornøyde barn med andre ord, som har fått 2 digre påskeegg, og noen mindre. Det var ikke bare godis i eggene for å si det sånn, men noe var det. Og godteri-lei tror jeg hele gjengen er innen påsken er omme. Hhaha, jeg tror aldri jeg har spist så mye godis før. Kroppen får sikkert sjokk på Tirsdagen når jeg stopper med alt sukkere. Jeg gru-gleder meg!


Håper alle har hatt en fin og minnesrik påske, og koset seg med noen fridag sammens med venner og familie. Det er det påsken handler om! 

 

Har såååå lyst

Det er så deilig med påske – spesielt når solen skinner. I dag har været vært strålende, og jeg har virkelig fått vårrengjøringsånden over meg. Vi har vasket terassen, utemøblene, og noen av vinduene,  det er så godt å komme igang. Jeg vil bare vaske, vaske og vaske. Har blitt helt hektet. Hahhaha… Tror det er så morro fordi jeg  kan stå ute i solveggen å jobbe, det gir meg veldig vårfølelse! Nå skal jeg strax ta de siste vinduene før middagen er servert!

Vurderer også å farge håret mørkere brunt, har sååå lyst. Bruker jo å gjøre det med gjevne mellomrom, og nå er hårfargen min så utvasket. Men vi får se hva jeg ender opp med, det går jo mot sommer og lysere tider, så kanskje håret også kan gjøre det samme..?
 

En viktig del av påsken

For meg er det å gå turer en viktig del av påsken. De siste dagene har vi vært småheldig med været også, og solen har skint med sitt nærvær når vi har vært ute å gått.. Ingen ting er koseligere enn å gå på tur i solnedgang med de man er glad i. VI har gått ca 1 time hver ettermiddag/kveld de siste dagene, og lillesøster har alltid sovnet i vognen sin. I går sovnet hun ca kl 18, og våknet ikke før kl 10.00 imorgest. Herlig! 

Nå ser jeg sola titter frem igjen, så i dag blir det sikkert en tidligere tur. Det er jo så godt å være utendørs i finværet. God påske videre alle sammen! Nyt de siste fridagene! 

En god erstatning for barna

På Torsdagen var ikke været mye å skryte av, men for det meste var det oppholds, og da skal man ikke klage. Vi hadde med oss nok av uteklær, så vi holdt oss uansett varm og tørr, og var ute det meste av dagen Vi gikk tur til stranda, kastet steiner i vannet, samlet ulike vannkryp i bøtte, og koset oss utendørs i frisk sjøluft!

Senere på dagen kom også broren min og kjæresten hans. De skulle ligge over i to dager de også, og jeg synes alltid det er bedre desto flere vi er samlet. Det er jo så koselig å være på hytta med alle sammen, og ha litt kvalitetstid med familien. Denne dagen hadde vi egentlig store planer om å dra på båttur, noe jeg hadde sett frem til i flere dager. Men det er ikke alltid alt går etter planen, og nå var det en del på båten som var ødelagt. Barna ble kjempe skuffet, de hadde virkelig sett frem til en tur på sjøen med båten. Men for å gjøre det godt igjen fikk de være med på en tur med traktoren, og det var minst like stas! Kjempe morro!!!! 


På ettermiddagen grillet vi pølse på bålpanna

Jeg og Audun tok også med oss småttisene på en mini fjelltur og utforsket ukjent mark. Hahha veldig spennende og litt skumelt. Det eneste vi traff på var masse dyreskit, hull og groper etter dyr, og mange dyrespor. Ganske spennende, men vi fikk ikke sett noen dyr da, bare skog, mark og fjell. 

Har du hatt en fin påske? 

Hyttetur i Påska

På Onsdagen dro vi på hyttetur til Aure,  jeg var nemlig ferdig på jobb i 12 tiden, og da hadde vi resten av dagen på hytta. Denne hytta minner vell mer om et feriehus i forhold til den forrige hytta vi var på, for her var det både innlagt vann og strøm, samt tilgang på internett. Jeg greier å slappe av på en helt annen måte når jeg har vann og strøm tilgjengelig, og greier å holde ut flere dager på en slik hytte enn om vi hadde vært uten vann og strøm.

Jeg hadde pakket med alt jeg trenger til meg selv, og til begge småttisene, og dro med meg gjengen på en to-timers biltur. Jeg kjørte bak søs og hennes familie siden jeg ikke kunne veien dit selv. Neste gang er det ikke noe problem å finne frem, for det var jo bare å kjøre rett frem nesten hele veien. Skilting og GPS er effektivt! A ble ikke med på denne hytteturen, men vi hadde det utrolig koselig likevel.

VI var heldig med været på Onsdagen, og dro en tur på stranda like etter at vi kom frem. Det var helt magisk; Sjø og solnedgang! Utrolig vakkert!

Vakkert eller hva?