ENDELIG NYTT DESIGN!

Er ikke helt ferdig, linkene under headeren funker ikke. Men designet er fortsatt under oppussing. SÅ får håpe det blir bra etter hvert! Ellers har jeg pakket inn maaange julegaver idag, hørt på julemusikk og tatt frem juletreet. Gleder meg sånn til jul!

FØRSTE SØNDAG I ADVENT!

I dag har jeg hatt en veldig innholdsrik dag. Først dro jeg på besøk til søstra mi sammen med lillesøstra vår. Vi baket boller og pepperkaker. Hadde juleverksted og koset oss med julemusikk og julebrus:) Deretter ble jeg hentet av stefar og broren min. Vi dro på kino og så Harry Potter. senere på kvelden var jeg på middagsbesøk hos foreldrene til kjæresten min og spiste herlig ribbe. Nå må jeg snart legge meg, siden jeg skal tidlig opp på jobb imorgen.


Julekalender pakker:)

Hva gjorde du 1.Søndag i advent?

OH I LIKE IT!

I dag kommer Jenny Skavlans kolleksjon! Jeg gleeeder meg! Må få med med meg det, vurderer nemlig å kjøpe en lekker kjole i creme farge. Skal på shopping med noen veninner og handle julegaver også. Og kuldekrem, for nå er det 20 minusgrader ute. De sier det kommer en “kulebølge” til helga. Hva kaller de det vi har nå da? Varmt? Det er jo kule-sjokk-bølge nå! Ansiktet speiker nesten i kulden.


hahahh, say no more!

 

Er det kaldt hos dere?

SHOP TIL YOU DROP

I går shoppet jeg så mye at jeg tilslutt ikke greide å bære alle posene mine, og da var det jammen på tide å gå hjem. Er veldig fornøyd med alle innkjøpene, det ble mange Fine julegaver. Og selvfølgelig mye fint til meg selv også. Brukte desverre litt for mye penger, men shit happens!


Resten av kvelden brukte jeg på å pakke inn julegavene. Jeg eeeelsker å pakke inn gaver, det er ingenting som gir meg mer julestemning enn det! Bortsett fra snø da…!


Nå driver jeg å rydder i klesskapet mitt. Har nemlig ikke plass til halvparten av klærne, og synes det er på tide å rydde bort alt som minner om sommer! Sommerklærne har ikke noe å gjøre i skapet mitt nå, og jeg har pakket bort 4 svartsekker så langt. Puuh!

Har du kommet langt med julegavene?

JULEGAVESHOPPING

Hadde på vekking klokka 10, men voknet ikke før 12. Lider tydligvis av søvnmangel, så det var godt å sove ut. Nå skal jeg hive meg rundt å dra på julegaveshopping sammen søstra mi, og finner sikkert mye fint til meg selv også 🙂 Ha en strålende Lørdag alle sammen!

 

JA JEG LEVER!

Syyyykt lenge siden jeg har vært inne på bloggen nå, har så mye annet å gjør om dagen. I tillegg til en 100% jobb, så har jeg 2 eksamener denne uka. Ble ferdig med en av de i dag, og har den siste i morgen. Når jeg er ferdig i morgen kan jeg puste lettet ut, for da er jeg ferdig med alle eksamener for i år!

Eksamen i dag gikk veldig bra, det var kun en en-timers eksamen, og de fleste ble ferdige etter 30 min. Den bestod kun av 5 spørsmål. Da jeg ble ferdig dro jeg på shopping for å finne noen julegaver. Men endte selvfølgelig opp med mest til meg selv. Bikbok hadde nemlig 50% på hele butikken, og det er jo ikke galt!

Jeg har faktisk skrevet en kalenderplan med alt jeg må få gjort i en måned fremover. Liker å ha mye på planen, og ha en oversikt over alt som må bli gjort. Mye spennende som skjer fremover.

Kjøpte endelig disse herlige skoen fra HM som jeg har ønsket meg lenge!

Hva gjør du for tiden?

HELT FORFERDELIG

Visste du at disse merkene er testet på dyr?

Adidas

Ajax

Alldays

Always

Axe

Babyline

Banana Boat

Bic

Biotherm

Blistex

Cacharel

Calvin Klein

Celine Dion

Cerutti

Chloé

Cillit Bang

Clairol

Clearasil

Colgate

Compeed

Coop Norges egneproduserte produkter

David Beckham Instinct

Davidoff

Dolce & Gabbana

Dorothy Gray Skin Care

Dove

Dr. Scholl´s

Duracell

Durance en Provence

Escada

Eukanuba

Exclamation

Finish

Garnier

Gillette

Giorgio Armani

Glade

Head & Shoulders

Helena Rubinstein

Herbal Essences

Hugo Boss

Iams

Isabella Rossellini

Jennifer Lopez

Jil Sander

JOOP!

Kérastase

Kylie Minouge

Lacoste

Lagerfeld

Lancaster

Lancôme

Lilleborg: Lano, Define, Dr. Greve, Explore, Lypsyl, Sterilan, Vaseline Intensive Care, Kløver Vaselin, Solidox, Milo, Omo, Blenda, Zalo, Sunlight, Salmi, Klorin, Comfort, Krystal, Svint, Glycinello, Domestos, Finesse, Jif,
LdB, Sun, Naturelle

Libresse

L?Oréal

LUX

Matrix Essentials

Max Factor

Maybelline

Miss Sixty

Nair

Naomi Campbell

Natusan

Neutrogena

O.B

Oil of Olay

Old Spice

Oral B

Palmolive

Pampers

Pantene

Piz Buin

Pledge

Ponds

Puma

Ralph Lauren Fragrances

Redken

Rembrandt

Rimmel

RoC

Sunsilk

Swiffer

Tampax

The Healing Garden

Tig

Valentino

Vanish

Veet

Vichy

 

SYYYYKT! stakkars dyr! Å mange av merkene er noe det selges mYE av i  Norge.