Are you pregnant?

Det spørsmålet har jeg fått flere ganger den siste uken. And I dont blame you.. Med alle mine kryptiske meldinger her og der!

But I hate to break it to you, I am not!

Og om jeg skulle bli gravid en vakker dag, da skal dere selvfølgelig få vite om det. Jeg har jo trossalt en MAMMA blogg! 

Så da er det oppklart, ingen baby her i gården. Det er mye som må på plass før den tid…

#mammablogg

Gullkorn fra barnemunn

Lilleprinsen er så utrolig søt, og er nå kommet i den alderen hvor småttiser sier så utrolig mye morsomt, søtt, og kanskje noe som er litt flaut. Som da vi var på apoteket og ventet på at de skulle lage en medisin:

Lilleprinsen: Mamma, der sitter det en mann!!! (roper han høyt, mens han peker på ei gammel dame som jobber i skranken. Hun har kort grått hår, så ja, likner kanskje litt på en mann!)

Mammsen: Det er en dame lillevenn!

Lilleprinsen: NEEEI MAMMA, det er en mann!! (sier han høyt og bestemt)

 

For å si det sånn. “mannen” i skranken så ikke særlig blid ut.. HEheheh

#mammablogg #gullkorn 

Det er alltid like populært

I går kunne vi nyte enda en finværsdag, hvis du ser bort fra den ekstremt sure vinden som gjorde at vi måtte bruke genser, og jakke til tider. Vi var ute nesten hele dagen å koset oss. På ettermiddagen dro vi på besøk til Søs og Ariana og var ute å lekte enda mer. Lilleprinsen og Ariana fikk gå barbein i gresset, noe de syntes var utrolig godt. Vi dro også på flere forskjellige lekeplasser og sjekket ut nye lekeområder.

Det ble ingen dagdupp i går, fordi Lilleprinsen sov helt til 9-halv 10 på morningen. Vanligvis når han står opp i 7 tiden er det dupp rundt 13-14, men nå var det ingen interesser for dupp. Vi dro heller å kjøpte en ny traktor, for å leke med i sandkassa. Traktorer er alltid like populært her i gården, så det var stas ja. 


Genser fra Hust and Claire

Har du hatt ei fin helg?

Oh, eeeendelig min

Denne stelleveska har jeg ønsket meg kjeeempe lenge. Du finner ingen stelleveske med bedre plass, også er jeg utrolig glad i denne fargen. Stelleveska er fra Emmaljunga og modellen heter Eksklusiv.  Stelleveska er i skinn og fargen heter Creme Leatherette.  

#newin #mammablogg #stelleveske #emmaljunga

Mamma igjen

I går var det kjempe fint vær – eeendelig!!! Pappsen  begynte på jobb i 2tiden, og siden vi alle våknet tidlig, hadde vi hele formiddagen sammen! Det måtte vi utnytte, så vi bestemte oss for å kjøpe inn en god lunsj, å dra til Haukvannet  å campe (les:spise) , gå tur, og mate fuglene. Det er så koselig synes jeg, og veldig morro for lilleprinsen.

Da vi kom fram til haukvannet møtte vi på en andemor med maaange små andeunger. De var så utrolig søte, og det var så morro å se hvordan andemoren lot barna prøve seg frem på egen hånd, samtidig som hun overvåket dem. Ene andeungen svømte laangt fra moren, men da hun sa gakkakkkk svømte andeungen fort tilbake igjen. Måsene som var så plagsomme å stjal mat fra alle andre endene, lot faktisk disse små andungene være i fred, og lot de få maten sin i fred. Merkelig egentlig, hvordan naturen fungerer. For de var helt gal mot alle andre endene, men ikke mot disse søte babyene.

Da vi ga de mat ble de helt ville, de spiste faktisk maten rett fra hånda vår, ikke noe redd i det hele tatt. Heller vi som var litt skeptisk, og redd for å bli bitt av et søtt lite ande nebb. Andungene løp nesten etter oss da vi gikk tom for mat, samtidig som de ropte “gakkakkkakkk” Det virket nesten som de så på meg som sin nye matmor. høhøhø? søt altså!! Som dere kan se på bildene, er de ikke nette? 


Photo: Hobbyfotografen min kjære samboer:) 

Små gleder! #hverdagslykke

Baby i magen

Denne uka har lileprinsen vært syk. På Tirsdagen var vi hos legen og tok prøver, fordi han hostet så ille at han nesten ikke greide puste ordentlig. Heldigvis var alle prøvene fine, og det var “bare” en luftveisinfeksjon. Men feberen har enda ikke gitt seg, 5 dager etter den kom. Synes det er lenge å gå med feber i over 5 dager, men satser på at han blir helt frisk i løpet av helga.

Ellers er det ikke mye nytt på fronten her, bortsett fra at vi bor midt oppe i en byggeprosess. De holder på å etterisolerer veggene våre, så stua og det ene soverommet er stengt av. Vi må leve på kjøkkenet, og det er slitsomt å bo på så liten plass. De skulle bli ferdig denne uka, men de er jo ikke halvferdig enda. Slitsomt å bo slikt! 

I dag var lilleprinsen såå søt da. Han ser på meg, peker på magen min og sier “mamma har baby i magen” Jeg sier at jeg ikke har baby i magen, og da sier han “men mamma har stor mage” hahaha, søting:P Et lite hint kanskje?!

Han er så flink og skifter bleie på dukka si. Han greier det helt selv, løfter opp beina og lukker bleien. Han hadde blitt en super storebror. Men vi har ingen planer om ny baby på ei stund for å si det slik. Men når/om den tid kommer, så tror jeg Lillerpinsen kommer til å synes det er kjemep stas.

#mammablogg

Et must for småttiser

Et must for småttiser i sola om sommeren er beskyttende UV klær. UVklær er kjempe smart om man skal reise til syden, eller oppholde seg ute i solsteken det meste av dagen. Er man på stranda og ute i sanden, blir det fort klissete med mye solkrem, og da vil en UV drakt være midt I blinken.

 

Tenkte jeg skulle tipse dere om en nettbutikk som har stort utvalg i UVklær, nemlig Faktorfobi. De selger Uvklær alle størrelser, og har et stort utvalg av ulike merker som b.l.a. Hjort, Småfolk, Zunblock, Molo og Reima m.m. Her kan man velge om man vil ha heldrakt eller todelt sett.

 

UV tøy har innebygd  solfaktor 50+. Vi valgte en Uvdrakt fra merket Hjort. Synes den er kjempe kul, og kvaliteten er silkemyk. UVtøy skal være behagelig å ha på, og denne var kjempe god og bevegelig. UV klær er behagelige også når de er våte, og de tørker fort i solen. Trykk på bildet så kommer du til produktet vist på bildet.

 

Det er absolutt verd å investere i en god UV drakt. Og du finner ikke bedre utvalg enn på faktorfobi.

 

 

#mammablogg #uvklær #shopping #barneklær

//Sponset//

We just got Lucky I guess

På Mandagen tittet sola frem til glede for solhungrie trøndere. Noe som passet ypperlig med tanke på at det var St.hansaften! Planen var å delta på grilling her hvor vi bor, for det er alltid like stas; med diiigert bål, servering av kaker, og drikke til barna. 

Men da klokka ble 6, og vi møtte opp på feiringa, forsvant sola og ble erstattet med den sureste vinden jeg har kjent på lenge. Stakkar lillerprinsen, selv med lue, ullgenser og jakke, skalv han og sa han frøs. Helst ville han ha på votter. Vi grillet pølser for harde livet, og dro hjem så snart vi var ferdig, etter ønske fra lilleprinsen. Vi deltok jo på denne feiringa for at han skulle få oppleve noe gøy, men når det er så kaldt at han skjelver, ja da er det kanskje på tide å snu?.

Vi fikk ialllefall med oss det store bålet, god grillmat og herlige kaker! 

Hadde dere bål på st.hans?