Frekt av nabodama

I dag var jeg en tur på trening sammens med søs, både på 3t for å styrke ryggen, og en tur i Granåsen for å trene i trappene. Det var en herlig følelse! Slitsomt men godt. Etterpå tuslet vi en tur i finværet. Da var ukas første økt i boks.

Ble utsatt for en frekk kommetar av nabodama  i dag. VI stod å pratet i noen minutter, og jeg skulle løfte opp Lilleprinsen fra vogna. Da kom han borti  kanten på vogna, og slo seg litt. Så kommer det fra nabodama “Det er mamma sin feil! Mamma sin feil at du slo deg!” eeeh,,, hvem sier noe sånt da? Hun kjenner oss ikke en gang? For en teit kommentar å komme med! Hva er poenget hennes? Hvorfor blande seg inn og slenge kommentarer?. Noen folk er rare altså?? 

Opplevd noe liknende? 

What a week

Im back in business, dette har vært en travel uke!

Lilleprinsen var febersyk det meste av uka. På Torsdagen  begynte han å bli bedre, og på Fredag var han helt feberfri – takk og lov. Prøvde seg på en dag i barnehagen også, noe som gikk strålende. Feberen er fortsatt borte, så nå er han endelig blitt helt frisk!

De dagene vi bare var hjemme har vi fylt med turer i skogen, leking innendørs, lesing av bøker og kvalitetstid sammen. 


Herlig å gå tur i skogen, iallefall når det er så fint vær

Onsdagen var jeg hjemme fra jobb sidne lilleprinsen var syk, og kjæresten min hadde sin siste eksamen. På Torsdag var det dags for jobb, og da var pappsen hjemme istedet. På fredagen fikk jeg gjort unna mange æren som har hopet seg opp i løpet av uka. Godt å endelig få unna noen ærend. 

I dag var jeg på en etterlengtet date med kjæresten min på Solsiden. Det er lenge siden vi har vært på date nå, det har aldri vært tid til det mellom skole, jobb og eksamen.. Mamma og mannen stilte opp som barnevakt, og vi storkoset oss ute og spiste middag. Etterpå dro vi på en liten shopping-runde. Koselig! 

Hva har du gjort i helga? 

Et supert shoppingtips til småbarnsforeldre

Helt siden jeg første gangen la mitt blikk på Mini A Ture jakker så har jeg blitt helt hekta på Klærne fra det merket. Jeg elsker stilen, og ikke minst, den gode kvaliteten. Det er ikke til å legge under en stol at Lilleprinsen har ekstremt mye klær fra Mini A Ture. Her om dagen oppdaget jeg en fantastisk nettbutikk som bare selges Mini A Ture klær, og har et fantastisk utvalg. Nettbutikken heter http://www.miniature.com/ og de sender tilogmed til Norge. Og det beste av alt; På denne siden har de  Mini A Ture Outlet! Her er det mange kupp å finne!

Her ser dere noen av sommernyhetene i Lukas Lille Mini A Ture garderobe: (trykk på bildet for å komme til produktet)

Var det ikke fint? #mammablogg #miniature #barneklær #shopping #shoppingtips

Still going

Feber er kjedelig. Nå har lillegutt vært febersyk i 3 dager. Jeg var skråsikker på at han skulle være frisk i dag, men han hadde fortsatt feber i morgest.

I går dro vi en tur på butikken for å handle inn “sykemat”. Jeg kjøpte is til Lilleprinsen, for det er alltid godt når man har feber. Søtingen er så sjarmerende når han går i fryseren, tar frem is og tygger av enden på kjekksa.

Så legger han isen på bordet, og forsyner seg med en ny en. Av og til tar han bare av papiret før han kaster isen i søppla. Trenger vell ikke si at det ble tomt rimelig kjapt? heheh…

Ellers har vi lest bøker, leket med lego, sett på film og slappet av. Det blir litt ensformig. Derfor dro vi tilogmed ut en liten tur på ettermiddagen i går.  Lilleprinsen synes det er så kjedelig å være inne hele dagen


Dagens Selfie, ny genser fra HM

Hva har du gjort i dag? #mammablogg

Ikke helt klar enda

I går hadde jeg en liten sjarmis som ikke var helt klar til å gi slipp på 17.mai. Da vi var ute å lekte sa han plutselig at han ville gå i tog. Jeg forklarte at vi går i tog på 17.mai og at det er en gang i året.

Men lilleprinsen fikk overtalt meg til å hente flaggene, så laget vi vårt eget “17.mai tog” mens vi tuslet rundt i nærmiljøet! Koselig!

Lilleprinsen har på seg en ny vårdress fra Mini A Ture, åh som jeg elsker den dressen! (Ja, jeg er hekta på barneklær, I know, hehhee)

Litt senere på dagen fikk lilleprinsen feber:/ så vi var bare inne å slappet av, og laget sjokoladekake!

Har du hatt ei fin helg?

Bildedryss, en fantastisk 17.mai

Hipp hipp hurra for Norge!!! Målet mitt var å rope Hipp hurra minst 200 ganger da vi gikk i barnetoget, og jeg tror jammen at jeg nådde målet mitt. For jeg var meget engasjert gjennom hele ruta!

Dagen startet med regn, men det gikk ikke mange timene før det var strålende sol og varmt i lufta! Vi startet dagen i barnetoget, hvor vi møtte mamma på skolen hvor toget endte. Kjempe koselig, så fikk hun sett Lilleprinsen i den fine bunaden sin! 

Etter deltakelse i toget dro vi til byen, først på Solsiden. Der var vi På Una, og spiste en nydelig pizza. Lilleprinsen fikk kaste steiner i vannet, og koste seg med is etter en liten pizzabit. Da tålmodigheten var brukt opp tuslet vi videre inn til byen, hvor vi skulle møte resten av familien på peppez. Her spiste vi enda mer pizza, og brownies/is til dessert. I dag har vi stooorkoset oss, dagen var helt fantastisk!!! 

SOm ventet så sovnet lilleprinsen i bila på vei hjem, klokka 17.00!! Søtingen vår 


Forventningsfull til den store dagen som han har hørt så mye om de siste dagene <3

Hipp hipp hurraaaa!! En overivrig mamma;)

Pappsen og lilleprinsen i toget <3

Krølltoppen vår <3

Nydelig utsikt og meget spennende ikke minst

Endte selvfølgelig uten hæler i dag også, men fant noen søte ballerinasko jeg brukte

Jeg var kanskje Trondheims største bustetroll? hahah 

Hunken min

Har du hatt en flott feiring?

Without my Heels on!

I går gjorde jeg noe dumt! Noe VELDIG dumt?! Da jeg var på jobb gjorde jeg en oppgave jeg ikke skal gjøre, som gikk utover ryggen min. I dag har jeg ikke greid å gå normalt. Utrolig hvor lite som skal til for å gå fra ok til så mye verre. Nå er jeg tilbake der jeg var for en stund siden, krokrygget og med sterke smerter. Var bare å pakke bort hælene for i dag, men jeg håååper jeg får ta de frem i morgen. Kan nesten ikke gå uten hæler på 17.mai?!!!! Hva er Supermuminheels uten hæler lism?!

Bortsett fra å være krokrygget og med sterke smerter så har jeg hatt en fin dag i dag, mye planlegging for morgendagen, både med innkjøp og klesforberedelser. 

Ellers så var vi på 16.mai kamp på Lerkendal. Det er Tradisjon, og vi har vært der alle de år jeg kan huske. I dag gikk det som hver 16.mai, ingen seier på oss altså, men likevell ,for en stemning. Før kampen dro vi på Dollys og spiste en supergod pizza. Mammsen min passet Lilleprinsen mens jeg var på kamp med resten av gjengen. Koselig!

Det ble en sen kveld på lilleprinsen og han sovnet i bilen på vei hjem. Nå gleder vi oss masse til i morgen, vi har mye å se frem til. Krysser fingrene for flott vær!!!

Ha en SUPER 17.Mai alle sammen!