Skal ikke være enkelt

Dette var en fin dag å dra på kontoret, men veien dit var ikke bare enkel. Først våknet jeg en time senere enn jeg skulle, for jeg hadde nemlig glemt å justere på alarmen. Jeg sover en time lengre når jeg er på hjemmekontor, og alarmen var stilt inn på hjemmekontor-modus. Men shitau, vi har fleksitid så det er absolutt ingen krise.

Heldigvis var det blå himmel og sol da jeg våknet, og da er det så godt å stå opp! Og i tillegg er det helt okei å stå å vente på bussen i solskinnet. Men siden jeg ikke er noen erfaren bussgjenger, fikk jeg ikke stoppet den første bussen som kom, og måtte vente på neste buss. Og da var jeg enda 10 minutter senere fremme enn jeg egentlig burde. Menmen, det var fint vær og en fin dag, så det stopper ikke meg,.

Selv om jeg virkelig elsker hjemmekontor, er det veldig godt å møte folk igjen. Det var veldig koselig på kontoret, for det er mange av mine kollegaer jeg ikke har sett på alt for lenge. Så det var et hyggelig gjensyn.

 

Etter jobb har alt gått i ett. Først var det trening med barna, deretter utekveldsmat på skolen. Det startet å snø på kvelden, og det blåste sur vind. Det ble en kald opplevelse, og jeg frøøøs lenge. Da er det godt å komme seg i det varme badekaret når man endelig er hjemme. Puh, nå er det filmkveld på planen, så seg jeg frem til ei nydelig helg! 

Når det stormer som verst

På Søndagen var været ille! Det blåste så mye at vi nesten ikke greide å stå oppreist når det stormet som verst. Derfor bestemte vi oss for å holde oss innendørs, og dro heller på besøk til søs enn å gjøre noe ute😅

Søs laget noen deilige boller til oss, og vi hadde det veldig morsomt med brettspill og miming. Det ble mye kreativitet og mye latter, akkurat slik en Sø dag bør være.

Livets første

Som alltid våkner jeg først av alle i helgene, og på Lørdagen hadde jeg allerede rukket å jobbe noen timer før resten av gjengen våknet. Det er godt med noen timer egentid før dagen begynner for fullt, da rekker jeg å få unna både husarbeid og mye anner før jeg kan kose meg med familien.

Jeg og lillesøster bestemte oss for å ta med kaninen på en liten skogtur på formiddagen. Han elskee å være ute, og da vi kom frem til skogen var han veldig på vakt! Men som han koset seg på livets  første skogtur, han gravde, løp rundt og gnagde på kvister. Han minner faktisk nesten om en liten valp der han hopper rundt! Nå gleder vi oss til vår, sommer og litt varmere vær😊👍🐰

En fantastisk feiring

I helgen var det full rulle begge dagene: På Lørdagen hadde vi besøk, og på Søndagen hadde vi familieselskap for lillesøster som snart har bursdag. Vi gikk lange turer både Lørdag og Søndag, og jeg fikk jobbet hele 10 timer overtid i tillegg til selskap, baking og masse familietid. En effektiv og krevende helg, men så fantastisk  koselig da!

Jeg elsker å stelle i stand til selskap, og ekstra koselig er det når jeg kan pynte med rosa tilbehør. Jeg har alltid vært glad i rosa, og for anledningen hadde vi kjøpt inn både rosa lys, servietter og haugevis med ballonger. En perfekt bursdag for ei lita prinsesse som også elsker rosa.Det ble en vellykket feiring, med familien på besøk.

 

Spring in the air

ÅÅhh, som jeg eelsker våren. Jeg vet jeg sier det ofte, men ååh. Det er så magisk. Her om dagen gikk jeg i shorts for første gang i år, fordi det var så varmt og godt i solveggen. Jeg føler hele Norge våkner når solen titter frem, og det gjør mye med humøret. Jeg er så lei av vinteren, så våren kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

Jeg gleder meg til blomsterne blomstrer, vi har fått vår første blomst i hagen og det er like før den blomstrer nå. Her om dagen hadde jeg min alle første joggetur på 2 år, og det var en fantastisk opplevelse. Sola gir masse energi, og jeg gleder meg til flere deilige vårdager. Lille Dopper kanin elsker å være ute i solen han også, og er fantastisk morsom å se på når han har sine gledeshopp langt opp i lufta.

  

Hurra!

Denne helgen har gått så alt for fort, Jeg kan nesten ikke tro det. Ikke bare har jeg våknet mellom 05.00 – 07.-00 hver eneste morgen, men i tillegg har det vært full rulle hele tiden, uten noe tid til å slappe av. Jeg føler meg virkelig ikke klar for hverdagen ennå, men det er ikke mange timene til det er påån igjen. Jeg får trøste meg med at jeg egentlig liker hverdager, så det blir sikkert veldig fint denne uken også.

På Lørdagen var vi på bursdag til tantebarnet mitt, Ariana, på Melhus. Hun ble 10 år på selveste kvinnedagen, og det må jo så klart feires. Søs baker så mye godt, og hadde pyntet så fint, og bursdagsbarnet fikk så mange fine gaver.  Det var mange gjester på bursdagen, og det er godt å være tilbake til hverdagen slik den var før coronapandemien. Det er godt å treffe folk igjen uten noen begrensninger, det er iallfall sikkert!

Håper alle har hatt en fin helg. Det er trossalt VÅÅÅR i luften, og jeg elsker det!  

Denne tiden på året

Det er så mange bursdager i familien vår på denne tiden av året, noe som er utrolig koselig. Det nærmer seg min bursdag også, som er i April, noe jeg ser veldig frem til.

Forrige Søndag hadde vi familieselskap for storebror, med Spiderman tema. Bursdager en en fin anledning til å invitere hele familien, det er så koselig når alle treffes i slike hyggelige lag.  Denne helgen feiret storebror barnebursdag på Arena på lade. Der var det lasertag og Wipeout som sto på planen, noe som var veldig stas. Det er så kjekt å sette bort barnebursdagen der de tar seg av alt av mat og underholdning, og barna eeelsker det!

Endelig ble det…

På grunn av at vi hadde corona i hus alt for mange uker, er det mange av planene våre som ble utsatt. Både bursdagsselskaper og kinotur som vi hadde planlagt blandt annet. Derfor var det mye å ta igjen da vi endelig var friske hele gjengen. På Lørdagen dro vi derfor på en etterlengtet kinotur. Kan virkelig ikke huske forrige gang vi var på kino, så det ble en koselig utflukt.

Fordi det er noen års aldersforskjell på barna, valgte vi å være med hvert sitt barn på en film de selv valgte, noe som var utrolig koselig. Etter kinoen ble det en liten bytur med lunsj og litt shopping. Det er så koselig med slike utflukter med barna. Jeg har selv shoppestopp, men denne gjelder ikke shopping til barna, heldigvis. Håper det ikke blir for lenge til neste kinoutflukt, for dette ga mersmak.

Snart tilbake til gamle rutiner

Før coronaen hadde vi alltid noe koselig planlagt på fredager, det var ukas familiedag.  Vi tok med barna på mye gøy som bowling, lekeland, gaming på jobben og trening. Men da landet ble stengt ned, stoppet vi med dette. Derfor er det så godt nå, når alt er åpnet, og Coronaen snart føles som et tilbakelagt kapittel. Iallfall det at landet stenges ned, og vi går rundt og er livredde.

Nå skal vi igjen ta opp Fredagssyssler, og det ser jeg veldig frem til. Forrige fredagen tok vi oss en tur på Mc donalds, en plass vi ikke har vært på flere måneder. Er ikke særlig fan av maten der, men milkshaken er gooood!

Denne uken var jeg tilbake i jobb igjen , etter corona og sykdom. Og det føles bra å starte hverdagen for fult. Jeg elsker faktisk hverdager, det har jeg alltid gjort.

 

Håper alle får en fin uke☀️😍

Endelig helg!

Jeg våknet klokken klokken 07.00 i morges. Har alltid alarmen på kl 07.00 eller 06.45. I helgene våkner jeg omtrent til samme tid, men da uten å ha på alarm.

Det jeg spiste til frokost  var en iskaffe. Ikke akkurat mat, men ganske mettende likevel. En perfekt start på dagen, for den gir masse rask energi. Ikke det sunneste valget, men likevel. Jeg våkner!

 

Hva har jeg gjort hittil i dag? I Dag jeg jeg prøvd å bli 100% frisk, og bare slappet av. I tillegg har jeg vært noen timer ute i solen, for den varmer faktisk litt nå. Kaninen vår elsker å være ute, og han er alltid med når jeg koser meg på terrassen.

Hva var det siste jeg brukte penger på? Jodix, kjekt å ha i disse tider.

 

Hvem har jeg snakket i telefon med? I dag har jeg snakket med søstera mi på telefon fler ganger. Veldig koselig, for det er flere måneder siden vi møttes sist, og det er ny rekord i å være lenge fra hverandre.

 

Filmtips: I går så jeg en film på Netflix som var ganske Spennede: The weekend away.