Utdrikkingslag!

Jeg har ikke glemt å poste innlegg om utdrikkingslaget som var på Lørdag altså, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Men her kommer det endelig!

Mamma hadde som nevnt tidligere utdrikkingslag på Lørdagen. I stedet for typisk standard utdrikkingslag hvor man finner på tull med kommende brud, så dro vi heller ut og spiste middag, drakk og koset oss sammen. Kvelden startet hjemme hos mamma med Vin og hyggelig selskap, men jeg tok til takke med…..


…Deilig godis. Jeg drikker jo ikke alkohol sååå…

Vi ble plukket opp av taxi hjemme hos mamma, og deretter gikk turen til OlavsPub. Der har jeg aldri vært tidligere, men det var  en veldig koselig plass.

Noen drakk vin, mens andre drakk vann (les; MEG)

Me and sis:

Jeg bestilte meg en herlig salat. Den var SUPERgod!!! Utrolig hvor mye bedre salat smaker ute, enn det gjør når man lager det hjemme! 

Vakre mamma, Bride to be <3 <3 <3 

Etter noen timer på OlavsPub dro vi videre til Bari. Bari er en plass jeg liker veldig godt (kjæresten har faktisk jobbet der tidligere)

På Bari fikk vi drømmebordet rett ved vinduet og goood utsikt. heheheh

Jeg tok kvelden tidlig og dro hjem i 10 tiden. Men da hadde jeg vært med maaange timer likevell. Hadde ikke barnevakt lengre enn til klokka 10, og da var det på tide å ta kvelden. Luaks hadde ikke sovnet heller, og var veldig glad da mammsen kom hjem 😉 Hadde en superkoselig kveld, den var rett og slett perfekt! 

Prinsen og Prinsessa

I dag fikk jeg og Lukas Besøk av Ariana og søstersen! Vi hadde nemlig playdate slik at Ariana og Lukas skulle få leke seg sammens ute i sandkassa, og disse sammen.

Begge to elsker å være ute og storkoset seg som bare det. Ariana ville helst leke i sandkassa og Lukas ville helst disse. Derfor ble det litt av begge deler, og i tillegg fikk de kjøre traktor.

Lukas synes det var litt tungvint å gå i parkdress, det var litt vanskeligere å holde balansen når han hadde så my yttertøy på. Men det gikk veldig bra likevell:) søtingen som er så utrolig flink!!

Many Plans

I går hadde jeg masse som måtte ordnes, og avtaler som måtte bookes. Når Lukas har dagduppen sin har jeg god tid til å fikse slike ting, for han sover jo alt fra 3-5 timer på dagen! Nå er det meste i boks og jeg kan ta helg med god samvittighet.

Da Lukas våknet fra dagduppen dro vi ute å leket oss, vi disset og leket i sandkassa. Lukas ELSKER virkelig å være ute, han vil ut hele tiden. Det er så bra, så herlig. Han storkoset seg, men vi kunne ikke være ute altfor lenge siden han er forkjølet og hoster mye. VIl ikke at han skal bli kaldt, og i går var det sur vind.

Senere på dagen dro vi på besøk til Søs og Ariana, like koselig som alltid. Ariana har gitar, og den var veeeldig populær! Etter noen timer dro vi sammen på CIty Syd, og da har vi en fast tradisjon: Vi MÅÅÅ innom dyrebutikken. Tipper de som jobber der er litt lei av meg nå, for vi har vært der uttallige ganger de siste ukene, hehe….

Ha en superduper helg alle sammen! I kveld skal jeg i utdrikkingslag for min kjære mamma som skal gifte seg i MAI.

Meningsløst

Dette er et meningsløst innlegg men jeg måååtte bare teste ut den nye mobilappen til blogg! Spennende!

Jeg og kjæresten har netopp spist en god middag og koset oss. Vi har ikke så mye tid sammen om dagene, så er viktig å ta vare på de små stundene vi har!

Tror dette kommer til å bli en søvnløs natt. Lukas har blitt forkjøla og hoster så ille at han våkner og gråter. Rakk jo ikke å bli ordentlig frisk fra forrige forkjølelse før det brøt ut igjen. Kjenner jeg brygger på noe selv også

April er måneden!

…. Hvor alle har bursdag! Det føles iallefall slik! Jeg har bursdag 20. April, svigesøstra mi har den 21. Mamma har den 24. og broren min har 25. Her er det bursdager på rekke og rad! I går feiret vi dagen til mamma hjemme hos mamma med en deilig middag og gode kaker. Hipp HUrra!! Verdens beste mamma <3

Vi hadde det superkoselig, og Lukas var i storform. Han elsker å være på besøk hos bestemor, og i går stod han for underholdninga da han spilte på gitar hele kvelden. Flink! Vi dro ikke hjem før i 9tiden, Lukas koset seg så mye at vi ikke ville dra derfra, hhehe…

Kjenner du noen som har bursdag i April? 

Sunne Interesser

Lukas har blitt skikkelig hektet på å være utendørs for tiden, han eeelsker å være ute. Det er så gøy nå som han går alene, og ta han med ut å utforske verden på en helt ny måte. Uansett hvor lenge vi har vært ute å leket, så protesterer han når vi skal inn igjen, fordi det er jo såå gøy ute! Nå som våren er rett rundt hjørnet er det så koselig å leke ute, vi kjører traktor, disser, og går turer! Elsker å være hjemme i mammaperm med lille elsklingen min. ELsker hvert sekund <3 

2 av 2!! Hurra!

Denne uka har fått en super start, jeg har nemlig vært på treningssenteret 2 dager! Det er så lenge siden sist, og nå bestemte jeg meg for å komme igang igjen, siden både jeg og Lukas er 100 prosent frisk nå (nesten iallefall). Det var utrolig godt å komme i gang igjen, jeg føler meg så levende når jeg trener, spesielt når jeg jogger!

Har også kjøpt inn masse supersunn mat, og holdt meg unna godis! Det er ny rekord til meg å være, fordi jeg er sukkeravhengig. Men jeg har erstattet sjokolade med sunne nøtter, og det funker som fjell. Søtsuger forsvinner helt når jeg spise nøtter. So, Welcome my new life! 

Historien om Leo

Etter 4 dager på finn.no har Annonsen til Leo blitt vist over 1000 ganger, nærmere 1024 ganger! Det er 18 som har fått annonsen på epost, og 4 som har lagret den. VI har fått uendelig med eposter fra mennekser som er interessert, alt fra studenter til pensjonister, og storfamilier. Jeg er ganske sikker på at Leo kommer til å få et nytt og godt hjem om kort tid <3 Kun det beste er bra nok for Leo. 


Kommer til å savne energibunten vår 🙂