Men så synd da

I dag har jeg vært på farten helt siden jeg sto opp, og for en gang skyld sov jeg ikke til 14.00. Måtte stå opp i 10 tiden fordi jeg hadde jordmortime. Jeg sa til jordmoren at jeg synes magen min har vokst en del de siste dagene, og da hun målte magen lo hun bare, fordi den hadde faktisk vokst en del. Babyen har vokst mer enn kurven sin denne gangen, men siden har i utgangspunktet var mindre enn gjennomsnittet hadde det ikke så mye å si. Skal jo på Ultralyd neste uke også, så får se hva de sier om målene da. Alt så bra ut, og babyen er kjempe aktiv.

Senere på dagen dro jeg og kjæresten min til Sverige. Der shoppet jeg MASSE godis, jeg eeeelsker jo godis! Bare synd jeg har godteristopp da, hahha…. Skal ha det liggende til jeg ikke har godisstopp lengre, greit å ha litt i hus til den dagen kommer. 

På kvelden dro vi på Kino i Kongesalen. (åh, som jeg liker den salen. Passe fredlig, lite folk, stor plass og gode stoler) vi så Mission Impossible, underholdende og spennende film. Nå er jeg passe utslitt, og i morgen må jeg opp 08.00! Skrekk og gru! Skal til legen og ta blodprøver, så skal jeg ta synstest senere på dagen. Full rulle

Gravidskrekk

Da jeg ble gravid var jeg veldig redd for å få strekkmerker: Strekkmerker var min absolutte skrekk. Ikke å få et lite merke på lår eller rumpe, men å få et “verdenskart” over hele magen. HEEldigvis har jeg sluppet unna. Jeg har jo 2 uker igjen av graviditeten, men tviler på at jeg kommer til å få verdenskart på disse to ukene. Nå er magen uberørt, og heller ikke så veldig stor, så jeg har nok vært ganske heldig når det gjelder strekkmerker. Men merker eller ikke, det er uansett verd det når man får sin lille skatt i armene… 

Header Please

Har dere hørt om nettsiden HeaderPLease? Det er en genial side hvor man kan laste opp bilder man ønsker å benytte i headeren sin, så kan de som ønsker lage header til deg. Jeg har fått noen headere tilsendt etter at jeg lastet opp bildene mine på siden, og er kjempe fornøyd. Jeg kan jo ikke å lage header selv, så dette passet meg ypperlige. Sjekk ut siden her. Virkelig verd det!

Ny gravidrekord

Da jeg voknet i morgest leste jeg på facebook at alle skrøt sånn over det fine været. Derfor sto jeg opp slik at jeg skulle få utnyttet det litt. Ingenting er bedre enn fint SØndagsvær. Kjæresten min sitter med hjemmetentamen, derfor tenkte jeg å gi han litt arbeidsro og gikk ut på tur  i stedet. Det ble jammen en ny høygravid rekord, gikk i 70 minutter og det var heeerlig! Hørte på bra musikk og tia gikk kjempe fort. I de siste ukene har jeg kun gått turer på 20-30 min, så det var veldig godt å endelig gå lang-løypa mi igjen. Se hvor vakkert landskapet var i finværet:

Statusrapport uke 38

TERMIN: Februar  2012. Bittelitt over 2 uker igjen. SYkt rart å tenke på. Nå er han her strax. ÅÅh jeg er så spennt

UKE: 38

NESTE KONTROLL: Onsdag i kommende uke skal jeg til jormor. Og på Torsdag skal jeg på samtale på sykehuset. 

KJØNN: Babyboy <3

UTÅLMODIG: Nei, er ikke utålmodig, men spennt og ivrig på å møte lillegull ! 

HODET NED: Ja, og det kommer det nok til å være til fødsel. Ikke så lett å snu seg å romstere i magen nå når det er så dårlig plass og hodet er festet. 

AKTIVITET INNENFRA: Åh, han er så søt – EN dag ble jeg litt bekymret fordi han hadde vært så rolig den dagen, så sa jeg til han at han måtte røre litt på seg, og da ble han så sprelsk som han ikke har vært på lenge. Det er masse liv hver dag, og jeg kjenner beina hans utrolig godt. Er litt øm i ribbeina på den ene siden… 

BESTEMT NAVN: Ja! Vi har også vurdert ulike backup navn i tilfelle hanikke passer til navnet vi har valgt ut, men finner ingen backupnavn vi liker, så går nok for 1.valget uansett… 

VANN I KROPPEN: Nei har nok ikke det, men føler meg litt “posete” eehh

BARNEROM: Nei, drømmeleiligheten har ikke dukket opp enda, desverre for oss

UTSTYR:  Fant ut at jeg manglet smokkereim, så det har jeg fått tak i. Ellers har vi vell alt 

MELK I BRYSTENE:  Nop

OM FØDSELEN: Still nervous! Men føler meg ganske klar nå. Gleder meg litt fordi jeg er så spennt

PLAGER: Litt plaget med halsbrann hvis jeg har spist mye, eller hvis jeg ligger på høyre side merkelig nok

OPPEGÅENDE:  Kjempe oppegående. Er stuptrøtt om dagene og sover sykt mye, men ellerws veldig oppegående og i fin form. Merker jeg har fått mer energi i det siste også, og har mest lyst  å jogge meg en tur

 

SULTEN: Ikke mer enn normalt

KYNNERE: Ingenting

 

MATKIKK: Hm,,, HONNIKORN. Jeg har også kikk på en annen ting som ikke har noe med mat å gjøre: Å ligge på ryggen. AAAHh ingeting er så herlig som å ligge på ryggen. Vet mange får vondt av det når de er høygravid men jeg blir utrolig avslappet når jeg ligger på ryggen. 

 

TUNGT: Det er litt tungt å reise seg fra senga, – thats it

HØYGRAVID: Ja,  men det føles foortsatt ikke ut som jeg er det


Babymagen <3   

 

En fantastisk dag

Dagen i dag har vært helt fantastisk! Det er så koselig å feire bursdager, spesielt når det er kjæresten min som har bursdag. Da han var på jobb forberedet jeg bursdagsgavene og laget kake.


Jeg fant heldigvis den perfekte bursdagsgave, og han ble kjeeeempe glad!  

Kaka skulle egentig steikes i 40 min, men ble ikke ferdig før etter 60 min. 
Pyntet den med mye stasj, og dn ble supergod

Så dro vi ut å spiste en nyyydelig 3 retters middag. Jeg ble stappmett!Valgte en behagelig kjole siden jeg er høygravid

Avlyst

I går skulle jeg egentlig øvelseskjøre med mamma, men så ble det full storm her og glatt på veiene så vi måtte avlyse øvelseskjøringa. Jeg er så utrygg på veiene enda at vi fant ut det kom til å bli for utrygt. Er jo høygravid trossalt så må være forsiktig. Da jeg voknet i morgest var det fortsatt storm/orkan så jeg avlsyte timene på kjøreskolen også. Får heller ta det igjen når være er litt mer stabilt. Orket ikke tanken på å dra ut på isen i full storm i formen her.

Dro en tur til byen idag for å skaffe ei bok jeg trenger til eksamen. Den hadde de ikke, den må visst bestilles fordi den er for gammel. Så jeg får den i neste uke, og det er ok, det er jo flere måneder til eksamen. Dro innom Zara en tur, og de har jo såååå mye søtt i Zara Baby. Endte opp med å kjøpe en bukse og to luer til lillebaby: