Dåpsgaver

Her kommer siste innlegget om dåpen:

SYnes pakkene Lille prinsessa fikk i dåpen var så lekre at de fortjener et eget innlegg. Uheldigvis glemte jeg ta bilde av alle pakkene, men fikk tatt av noen. Det er Ingen hemmelighet at jeg elsker rosa og sølv! Innholdet i noen av pakkene ser du her. 

Saturday fun

På Lørdagen var det skitvær og iskaldt, men ut måtte vi en tur likevell. I og med at vi hadde to hele brød vi egentlig skulle kaste, bestemte vi oss heller for å finne noen fugler å mette. Turen gikk til Granåsen hvor vi vet det  er mange ender. Tipper vi mettet mange andemager med to digre brød. De virket iallefall fornøyde:) Etterpå gikk vi på tur i området, og etter ei lita stund var vi så heldig at vi møtte på Ariana og søs også. Vi tuslet enda en tur sammens med dem, før vi dro hjem og hadde det morro sammens med pappsen. 

Dåp: Borddekking

Er det en ting jeg ble 100% fornøyd med under dåpen, er det borddekkinga. Der ble alt akkurat slik jeg hadde sett for meg. Her er noe av det som ble brukt:


Serviettringene hadde jeg laget selv. Jeg laget 38 stk da vi totalt var 38 mennesker i dåpen. Beskrivelsen på hvordan du lager disse finner du her.


Av barnematglass laget jeg en liten gave til gjestene. Jeg dekorterte dem og puttet godis oppi. Deretter brukte jeg cellofanposer fra Nille og tok rosa silkebånd rundt. Når glassene er tømt kan man bruke dem til feks telys. Disse ble satt på bordene foran fatet på bordoppdekkinga slik at alle fikk en hver. 


Vi kjøpte også inn rosa roser, som fullførte den rosa Looken jeg var ute etter. Under ser dere hvordan bordet ble til slutt:

#dåp #dåpinspirasjon #borddekking #rosa #barnematglass #diy

Dåpsinvitasjonene

Først hadde jeg tenkt å bestille dåpsinvitasjonene på nettet, men så fant jeg ingen design jeg likte. Derfor bestemte jeg meg for heller å lage dem selv. Jeg kjøpte inn hvite konvolutter og hvite kort på Panduro, masse silkebånd og strassbånd fra ebay. Så fikk jeg det designet jeg ville ha selv. På første siden når man åpner kortet er det et bilde av prinsessa, og det er det også på baksiden når man lukker invitasjonen. SIlkebåndet ble knytet i sløyfe før jeg puttet de i konvolutten.

På bordkortene jeg også laget, er det samme design som på invitasjonene. Det samme designet gikk igjen i flere av dekorasjonene jeg bruke i dåpen. 


#dåpsinvitasjon #dåp

Leatherlook

Etter å ha ryddet klesskapet mitt i går og i forrigårs, har jeg funnet masse klær jeg ikke engang visste at jeg hadde. Herlig!! Nå har jeg fjernet alt jeg vet jeg ikke kommer til å bruke, så nå er det lettere å finne frem det jeg faktisk vil bruke. Jeg fant blandt annet en thigts med leatherlook som er utrolig god å ha på. Den er fra Bikbok. Fullførte leatherlooken med en topp fra HM, hvor armene er i cirka samme stoff

FarmGirl

For en koselig dag vi har hatt. Helt spontant tok jeg lilleprinsen fri fra barnehagen for å ha en skikkelig koselig hjemmedag. Men vi sitter ikke på rumpa av den grunn. Iallefall ikke når brannalarmen går tusen ganger fordi det er tid for årets brannalarm sjekk. Begge barna synes lyden var alt for høy, så vi fluktet hjem til mamma en tur.

Hjemme hos mamma var det fullt leven, søstersen er nemlig midt oppe i flytting og de holdt på med tilhenger, pakking, tømming av rask osv. De må bo til mamma en uke før de overtar nyhuset, og når vi var der fikk lille prinsessa masse kos og oppmerksomhet. 

Siden været var så bra bestemte jeg meg for å ta med meg småttisene på bondegård. Det er noe jeg aldri blir lei av. Vi handlet inn boller, frukt og smooties, og spiste lunsjen vår på gården. Kjempe koselig. Det var også mange dyr å se på i dag, spesielt godt liker jeg kaninene. De er så søte. Etter gårdsbesøket stakk vi innom pappsen en kjapptur på jobb, noe som var stas for barna. 

Tantekos 

Dagen avsluttet vi med leking utendørs et par timer mens prinsessa sov i vogna si. Dette har vært en superkoselig dag. Jeg elsker å ha lilleprinsen hjemme fra barnehagen for å finne på noe morro sammen. 

Etterlengtet

I går fikk vi en etterlengtet bytur, jeg og søs. Det er lenge siden vi har vært på bytur nå, men det var så mye vi hadde lyst å se på, så vi måtte bare ta turen. Vi dro innom flere interiørbutikker, noe jeg synes er veldig spennende. Vi kjøpte ikke noe, men det er alltid gøy å se likevell. SÅ måtte vi selvfølgelig innom butikker som selger barneklær. Jeg fant så mye lekkert til prinsessa fra Mayoral, men kjøpte ikke noe. Får heller skrive det opp på ønskelista. Akkurat nå er garderoben overfylt. Men hun vokser jo så fort, så får vell tidnok oppdattert garderoben igjen. Det er lite jeg liker så mye som å handle barneklær:)

Vi spiste lunsj i midtbyen, og dro innom secondhand butikker. Der er det iallefall mye spennende å se på! Er alltid gøy å finne skatter ingen andre har. Lille prinsessa sov seg gjennom det meste av buturen, så fikk vi litt voksentid. Hun er så herlig å grei å ha med seg overalt:) 

Bildedryss fra dåpen

Som nevnt hadde vi dåp på Søndagen som var og dagen var helt perfekt. Vi kunne ikke ha dåpen i samme kirke som lilleprinsen ble døpt da de ikke hadde noen gudstjeneste på Søndagen. Men kirka vi valgte istedet for, var like bra den:) Gudstjenesten var sprek og morsom, ikke noe jeg har opplevd tidligere. Prinsessa var blid og fornøyd under hele sermonien, og dåpen gikk kjempe bra. Vi hadde 5 faddere til henne men to som ikke kunne komme. 

Etter dåpen i kirka var det full fart til lokalet hvor vi skulle ha dåpsfesten. Vi hadde nemlig ikke mulighet å pynte dagen før, men vi hadde en time på oss mellom kirka og oppmøte av resten av gjengen, hvor vi måtte dekke på og pynte.  Heldigvis fikk vi supergod hjelp fra pappa, brosjan, dama hans og søs mi! Vi kom i mål akkurat da klokka slo 14, og resten av folket kom.

Vi hadde koltbord og fikk god hjelp fra familien til å stelle istand dette. Jeg synes det er vanskelig å vite hvor mye mat man må ha til 37 gjester, men tror vi traff ganske bra. Utrolig koselig at så mange kunne komme å feire med oss! Lillejenta fikk superfine gaver som jeg skal vise dere litt senere. Her er noen bidler fra dåpen: 


Pakken lillejenta fikk fra oss


Meg og presten


Meg og prinsessa


Bestemor, prinsessa og bestetor


Min kjekke lillebror


Bordoppdekkinga


Litt fra kakebordet


Mat!