Jeg har sagt opp jobben!

I nesten 10 år har jeg vært på samme arbeidsplass, og jeg stortrives som bare det- Det skal jeg ikke legge skjul på. Men når man føler at alt man gjør går på autopilot, da er det kanskje på tide å tenke noe nytt. Jeg var egentlig aldri på utkikk etter ny jobb, men plutselig dukket det opp en stilling jeg synes virket veldig spennende. En stilling innenfor et området jeg virkelig har lyst å jobbe. Derfor leverte jeg en søknad samme dag som søknadsfristen gikk ut, bare for å gripe muligheten.

Deretter gikk det slag i slag: Etter flere runder med intervju, personlighetstest og evnetest, så fikk jeg et godt jobbtilbud som jeg ikke kunne si nei til. Derfor har jeg nå kun 16 arbeidsdager igjen på min nåværende arbeidsplass.

Jeg kommer nok til å savne folka mye, og tilogmed arbeidsoppgavene kommer jeg nok til å savne. Men samtidig gleder jeg meg utrolig mye å ta fatt på noe nytt, lære mer og få nye utfordringer. Og bli kjent med masse nye folk, ikke minst.  Det er ingen tvil om at jeg har en spennende hverdag i vente. Jeg mener  endring er noe som er viktig for personlig utvikling, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på et nytt kapittel.

1 kommentar

Siste innlegg