Positivt overrasket

For noen uker siden hadde vi barnebursdag for 4åringen. Vi inviterte en haug med unger, og feiret sammen med et annet barn på samme alder. Det er kjekt å feire sammen med noen, så deler man på alt som må ordnes. Jeg hadde blandt annet i oppgave å ordne med frukt til barna. Planen var å lage kule fruktspyd, men siden jeg glemte å kjøpe pinner til spydene, ble det heller fruktfat.

Barna fikk servert både kaker og boller, men det var overraskende mange som valgte å spise masse frukt fremfor kake. Det var utrolig fint å se at barna heller velger det sunnere alternativet.  Burdagen be vellykket, og været var strålende. Egentlig hadde vi inne-burdsdag, men flere valgte å gå ute i finværet underveis.

I helgen er det nok en barnebursdag (faktisk så har vi vært på bursdag hver eneste helg de siste månedene) men denne bursdagen skal være utendørs. I Trondheim Plaskregner det i dag, men vi får håpe på litt opphold når bursdagen skal feires i morgen. Men regn eller ei, så lenge været blir fint til 17.mai så skal jeg ikke klage:) Ser det er meldt 17 grader og knallsol, så det er bare å krysse fingrene.

 

0 kommentarer

Siste innlegg