TVkamera på nært hold

I går hadde verdens beste lille Prins bursdag, og for anledningen hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å skape en perfekt bursdag for storebror. Dagen startet med både kake og sang på sengen, før han fikk et lite lass med pakker. Pakker hører med på en bursdag, men hovedgaven må vi vente med til Søndagen, for da skal vi ha feiring sammens med resten av familien.

Tradisjon tro så var det bursdagsbarnet selv som bestemte hva vi skulle gjøre på bursdagen, og da ble det bestemt at turen skulle gå til Pirbadet. Der var vi å badet i hele tre timer, noe som var utrolig moro. Mens vi var der hadde de et TV Team som filmet og holdt på ved bassengene. Det var visst NRK som filmet, og det var ganske underholdene å se på. 

Når vi følte vi hadde fått nok bading, kjørte vi hjem, skiftet om å la ut på en skitur. Måtte teste mine nye ski, og det samme måtte prinsen vår, som nettopp hadde fått seg nye ski av bestefar i bursdagsgave. Vi gikk på tur i 45 minutter, noe mer greide vi ikke. Hahah masse nysnø og tungt føre. Har hatt en helt magisk dag med gutten min, elsker slike dager 🙂 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg