Det er en første gang for alt

På Lørdagen hadde vi store planer om å gå på ski i Granåsen, men siden det var så mye vind ute, så droppet vi det. Vi tok heller turen utenfor her hjemme, og lillesøster fikk på seg utedress for første gang. Denne dressen har hun arvet etter storebror, og jeg synes det er så koselig å bruke samme klærne på dem. Dressen er i strl 68, hun er så lita. Selv om hun er 11 måneder så kan hun bruke 4-6 måneder i klær. Men nok snakk om klærne.


Vi tok med oss akebrettet og lillesøster fikk sitte i fanget til storebror da hun kjørte akebrett for første gang. Det var morro det, hun storkoset seg, og så veldig trygg ut der hun satt i armene til storebror. Vi gikk mange runder, for akebrett er populært. Etter en tur på akebrettet testet vi ut babydissen. Denne har lillesøster helle adlri prøvd tidligere, men nå som hun snart er 1år, var det jammen på tide. Hun storkoset seg på dissen også, men på grun nav den sterke vinden så var det likevell litt ubehagelig. 
Etter å ha vært ute en god stund, dro vi videre på butikken og handlet til kvelden. På Menyen sto det kyllingtaco, og resten av kvelden slappet vi av med en familiefilm og godis. Koselig!

Hatt en fin helg? 

0 kommentarer

Siste innlegg