Er det mulig

Helgen har gått alt for fort! Skjønner nesten ikke at det er mulig! Hele Lørdagen gikk med til å legge ferdig gulv, og til å ordne med listverk til gulv og rundt døren på Garderoberommet vårt. Vi tenkte å kjøpe Pax garderobe ganske snart, men fant ut at vi må vente litt, fordi vi skal flytte senga vår på dette rommet og sove der mens vi pusser opp vårt soverom. SÅ da får garderobe vente til vi er ferdig med å pusse opp vårt rom. Vi har vært tålmodig i flere måneder nå, så vi får bare være tålmodig en måned til!

Vi dro på obs bygg (som hadde ekstremt lange køer på lørdag, og kjøpte inn det siste vi behøvde av listverk. Men da vi kom hjem viste det seg at vi hadde kjøpt for smale lister, de passet ikke til resten! (Nybegynnerfeil ?!!!) derfor ble vi ikke heeelt ferdig med rommet, noe som var litt kjipt.

Jeg har lopper i blodet og greier ikke vente med neste prosjekt, så da jeg innså vi manglet lister for å gjøre ferdig rommet, gikk jeg videre til å rive deler av det ene badet vårt. Der skal vi nemlig sette inn ny baderomsinnredning og badekar. Det blir spennende og er like rundt hjørnet nå!

0 kommentarer

Siste innlegg