Welcome to the world

I dag sto vi opp tidligere enn vi vanligvis gjør i helgene, for i går hadde lillesøs sovnet før kveldsgrøtmåltidet. Og i morgest var hun supersulten og ble ikke fornøyd før hun fikk masse mat. Men det er helt greit det, jeg har ingenting imot å stå opp når klokka er over 7. Det er heeelt ok!

Formiddagen koset vi oss innendørs. Det er godt å ikke ha hele dagen fullstappet av planer, slik at vi får hente oss inn i helgene også.Vi er så fornøyde med at snøen har kommet. Nå er enda litt mer av julestemingen på plass.

Etter en rolig formiddag tok vi turen til svigerfar sin jobb. Der fikk Lillegull møte Seb, noe som alltid er like stas. De leket sammen og koset seg, mens lillesøs fikk tid med resten av familien. Og vi fikk endelig se tante marty igjen! Hun har nettopp har kommet hjem fra en lengre utenlandsreise. Stas!

Videre gikk turen til søs, hvor vi alle skulle få hilse på babyen.Jeg er jo så heldig å ha møtt henne tidligere, men lilleprinsen hadde ikke møtt henne før i dag, og han hadde gledet seg noe enormt. Søs hadde disket opp med mat og kaker, like flink husmor som alltid! Vi storkoset oss både med mat og hyggelig selskap, og hovedpersonen selv sov seg gjennom hele besøket. Så sjarmerende <3

Hva har du gjort i dag?

3 kommentarer

Siste innlegg