Hyggelig tradisjon

På Lørdagen hadde vi tenkt oss på julegrantretenning. Flere steder hadde de det på Lørdag i stedet for søndag, men siden det var så kaldt og jeg var i halvdårlig form så droppet vi det. Det fristet ikke å dra ute i kulda, og småttisene ville heller hjem å se en julefilm. Kjempe koselig det også! Årets første julefilm!

Første Søndag i advent har vi hadd en  koselig tradisjon i flere år nå, nemlig årets første julemiddag hos svigers. Og i år var det intet unntak! Dette er en middag vi ser frem til flere uker i forveien, for julemat er jo såå godt! Småttisene fikk pynte seg, og det gjorde sannelig mammsen også. På Lørdagen fikk jeg nye vipper av min flinke mamma, og julekjolen ble tatt på! 

Det var supergodt med julemat, nå ser jeg virkelig frem til resten av adventstiden og opplading til selveste dagen. For å komme skikkelig i julesteming skal jeg se flere julefilmer i uken, lage pepperkaker, ha juleverksted og kose meg med småttisene ute i snøen. Det er mye å glede seg til fremover! 😀 Slenger med noen bilder fra kvelden:


LIllejenta vår hadde på seg en nydelig kjole fra Spania. jeg kjøpte jo 5 kjoler til henne da vi var på sommerferie i sommer, og nå passer de perfekt


Hatt ei fin helg?

2 kommentarer

Siste innlegg