• 02.08.2017, 19:22

Det har vært noen fine dager


Da er sommerferien offisielt over for denne gangen og hverdagen er tilbake for fullt. Jeg kan være den første til å innrømme at det å stå opp klokken 05.45 var utrolig tungt når man er vant til å sove mye lengre. Her har vi sovet til rundt 09.00 hver eneste morgen gjennom hele ferien.

 

Den siste ferieuken har vi virkelig koset oss. Det ble da endelig sommer i Trøndelag også, selv om noen strand-dager har blitt avbrutt av kraftig tordenvær. Men det betyr i det minste at det er varmt, og varmen setter vi pris på. Vi har vært på Lianvannet flere dager, hvor vi har badet og koset oss. Det er utrolig deilig å bare være hjemme også, uten noen planer og heller ta ting litt på sparket. Det er slike dager vi har hatt mange av den siste uken, og sommerferien har virkelig vært helt topp. Det er nesten synd å si det er over for denne gangen, men hverdagen er jo ikke så aller verst den heller. Egentlig så gleder jeg meg til å være godt i gang med hverdagen igjen, både når det kommer til kosthold og trening!

Victoria Larsen

02.08.2017 kl. 21:04
Den overgangen kan være tøff! Håper det går bra :-)

LINDA H JOHNSEN

07.08.2017 kl. 20:49
Victoria Larsen: ja det kan være ganske tøft, heldigvis går det seg til fort :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits