• 06.08.2017, 11:50

Sjokkerende


Forrige helg bestemte vi oss plutselig for å dra på Søndagstur sånn midt på dagen. Planen var å gå opp til Skjellbreia, og sporty som vi er så tok vi med oss gummibåt og pumpe og trasket i vei. Vi vet at det tar rundt en time å gå dit når man har barn med seg, og en time ned igjen. Vi spiste niste oppe ved vannet, vasset  vannet, fanget fisker og kjørte båt. Vi storkoset den siste feriedagen vi hadde, og været var strålende!

Det var en fantastisk tur i bymarka, jeg elsker slike turer! Vi må bli flinkere til å dra p slike turer mye oftere, for vi koser oss sånn på tur. Da vi kom ned til parkeringsplassen da turen var over, oppdaget vi hvor mye klokka hadde blitt! Det viste seg at vi hadde vært ute på tur i hele 5 timer! Hahah, fikk helt sjokk jeg, 5 timer på Søndagstur! Ja det må være ny rekord for vår del! Så fantastisk herlig! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits