• 07.07.2017, 00:38

Hipp Hurra


I did it!!

 

På Tirsdagen valgte jeg å ta en treningstur ute til tross for ekkel hoste gjennom hele dagen. Lungene fungerte veldig bra under joggeturen, og jeg fikk ingen hosteanfall når jeg trente. SÅ min konklusjon er at det fint fungerer å trene selv om man er plaget med hoste og forkjølelse!

 

Men ble jeg frisk?

 

På Onsdagen hostet jeg like mye som dagen før, ikke mer, men heller ikke mindre. SÅ jeg ble ikke frisk av å trene, men så ble jeg heller ikke verre og da er jeg fornøyd. Selv om man ikke blir frisk av forkjølelse av å trene, så får man veldig mye mer energi, føler jeg i alle fall. Så da er det bare å fortsette i samme sporet fremover. Får ikke sagt hvor godt det føles etter en treningsøkt. Det er bare helt supert altså!


 

Hege Kristin

07.07.2017 kl. 01:05
god bedring <3

LINDA H JOHNSEN

07.07.2017 kl. 21:36
Hege Kristin: tusentakk for det :)

Ingrid Horntvedt

07.07.2017 kl. 07:18
Så bra at du klarte en joggetur uten problemer! Men husk å lytte til kroppen, er du for syk og slapp, kan trening tære enda mer på kroppen og du burde istedet hvile :) Dette kjenner du jo selvfølgelig selv etter, og hvis du bare føler deg fin under trening, så er det jo ikke noe problem :)

LINDA H JOHNSEN

07.07.2017 kl. 21:35
Ingrid Horntvedt: ja, helt enig med deg. Det er absolutt lurt å lytte til kroppen slik at man ikke gjør vondt verre:)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits