• 10.07.2017, 18:55

På sitt beste


På Søndagen presenterte Trondheim by seg på sitt aller beste med både sol og varm luft. Når vi har finvær så sjeldent som vi har her i Midt Norge så setter man så utrolig stor pris på de få dagene man får servert.

Ut på dagen så tok vi turen til Skansen og møtte Svigers der. Det var en perfekt plass å være i finværet, med masse folk og god stemning. Barna fikk kaste steiner i vannet og se på båtene, og etterpå lekte vi oss  i parken like ved. Vi spiste et godt måltid på Skansen og storkoset oss i sola. Åh, kan vi ikke bare få litt flere av disse deilige dagene!Vi hadde også store ambisjoner om å få til en Søndagstur ute på ettermiddagen, men tiden fløy så fort at klokken ble 18.30 før vi rakk å reagere, og da var det for seint siden det snart var leggetid for barna. Nå ser vi utrolig frem til noen feriedager i ukene som kommer, det skal bli utrolig godt. Så skal vi på en gøyal ferietur litt utenom det vanlige. Det blir bra!

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits