• 20.06.2017, 20:40

Som jeg gruet meg


Etter flyturen vi hadde ned til Mallorca med turbulens i hytt og pine, kaffe og vin som ble slengt hit og dit og flyvertinner som gikk av skaftet, så gruet jeg meg skikkelig til flyturen hjemover. Den opplevelsen vi hadde på vei til syden hjalp ikke på flyskrekken min for å si det sånn. Jeg gruet meg allerede dagen før vi skulle reise, og var ganske nervøs. De rundt meg merket det på humøret mitt, for på reisedagen var jeg utrolig stresset.

Før vi reiste i 2tiden på Lørdagen hadde vi en god lunsj på Bassengbaren ved hotellet. Det var utrolig varmt å sitte i reiseklærne ved bassenget, men vi storkoset oss med lunsjen uansett. På vei til flyplassen fikk vi  en hel buss for oss selv igjen, noe som var utrolig stas denne gangen også. Det er kjekt å ha goood plass!


Heldigvis gikk flyturen over all forventing! Det var rett og slett en utrolig bra flytur, selv om det var litt turbulens under landing. Men det er det alltid på Værnes, så det er jeg vant med. Lillesøster sov HELE flyturen og måtte vekkes for landing. Når barna er over 2 år så må de nemlig sitte i eget sete under takeoff og landing, men selv om hun ble vekket midt i sin beste dupp så var hun strålende blid og fornøyd.

Jeg var lettet jeg jeg tråkket ut fra flyet og alle fortsatt var i god behold. Puh, det gikk bra denne gangen også! Den dumme flyskrekken altså...! 

Thomas Frydenberg

20.06.2017 kl. 20:50
Så flott at dere er vel fremme. Ønsker deg en fantastisk kveld videre!

Malene Stokke

20.06.2017 kl. 21:16
Har selv flyskrekk, og er helt grusomt med turbulens! Håper dere har hatt en fin ferie😁

LINDA H JOHNSEN

20.06.2017 kl. 22:37
Malene Stokke: ååh, så fælt. det er så kjedelig å ha flyskrekk Det går jo alltid bra, men er så lett å tenke det verste. Ferien var super, tusentakk:)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits