Beachvolleyball og Sommersalat

EEEEENDELIG sommervær!!! AAh, så deilig! Vi våknet av at solen skinte inn vinduet og jeg fikk klar beskjed av lillegutt om å stå opp. Utrolig hvor godt det er med sol når vi har hatt dårlig vær så lenge! I dag hadde vi planlagt å dra å besøke JOhnny, Lilleprinsen sin fadder på Grillstad Marina. Vi hadde jo sett frem til fine sommerdager der, i og med at uteområdet er så fint!

Først spiste vi en god lunsj i solveggen, og etterpå spilte vi flere runder med beachvolleyball. Det var kjeeeempe morro!!!! Mens lillesøster sov kunne jeg spille masse, og vi storkoset oss alle mann. For å si det sånn, jeg er ikke særlig flink i denne sporten, men gøy var det! 


Etter å ha spilt beachvolleyball dro vi på den populære lekeplassen med sjørøverskute. Småttisene storkoset seg, mens vi slappet av i sola. Vi kastet også masse stein i vannet, noe som alltid er like populært, og vi så på noen som var så utrolig tøffe at de hoppet i havet – bokstavelig talt. 

PÅ kveldinga fikk vi besøk av tante Marty, og hun og kjæresten min laget verdens beste sommersalat som vi nøt på terassen i sola. Senere på kvelden spilte vi kort, og WII. Jeg har blitt hekta på Wii, hahahh

1 kommentar

Siste innlegg