En vakker dåpsdag

På Søndagen var vi i dåp hos tantebarnet mitt Emma Aurora. Dagen startet med dåp i kirka, hvor jeg hadde meg med begge småttisene.  VI møtte resten av familien inne i kirka, hvor det var to dåpsbarn som skulle døpes. Småttisene imponerte og var utrolig tålmodige gjennom hele seremonien. Lillesøster sang med, og når det var helt stille, ropte hun høyt så alle hørte henne. En ting er i alle fall sikkert, hun var engasjert. Alle lo, hun var jo så utrolig søt og sjarmerende der hun satte i kjolen sin og deltok på det som foregikk. Etter å ha holdt engasjementet på topp i over en time, sovnet hun i armene mine.

 

Etter kirka ble det bilde taking, etterfulgt av en tur hjem for å plukke opp A og kakebaksten vi hadde laget. Selveste dåpsfeiringa hadde Søs hjemme hos seg, og vi var så heldige med været. Det kan bli trangt med 20gjester innendørs, men med knallsol og blå himmel var det perfekt å sitte på terrassen. Barna fikk løpe ut som de ville selv, og koset seg i varmen. Vi lekte på lekeplassen i nærheten, og hadde det utrolig festlig.


Søs hadde pyntet i stand så utrolig fint, og laget en supercute dåpskake. De serverte sodd og masse godt etterpå. Som nevnt tidligere holdt jeg meg unna alt som heter  kake, men jeg smakte på frukt og popcorn, så jeg ble da met jeg også. Hehehe 

En superdag med koselig selskap, og herlig vær. En vellykket feiring med et sovende dåpsbarn som sov seg gjennom det meste av dagen:)

4 kommentarer

Siste innlegg