For et kjør

Dagen i dag har vært ekstrem, faktisk så ekstremt at kroppen reagerer med å bli svimmel. Først var jeg på jobb, fra hjemmekontor takk og pris! Og da jeg var ferdig med jobb, måtte jeg shine hus til visning. Og det er ingen enkel jobb skal jeg love deg. Det skal jo helst se ut som det ikke bor folk i leiligheten, det er så mye som må fjærnes av ting vi bruker i hverdagen. Slik som PC, kontorstol, tripptrappstol, lekehester, dukkevogn og sakkosekk blandt annet!

Så må man vaske vinduer, skrubbe dujkabinett, vaske gulv, dører, gang og skapdører. Denne jobben tar mange, mange timer- tro meg! Selv om leiligheten vår ikke er større enn 77 kvm, så er det en utrolig stor jobb. Den største jobben med å selge hus vil jeg si er jobben med å gjøre klart huset for visning. Puh.

Og ikke nok med det, da visningen var over var det rett på dugnad. Heldigvis utedugnad, men likevell. Når man kjenner kroppen har et ekstremt stort behov for å slappe av, er det bare å brette opp ermene og stålsette seg til flere timers dugnadsarbeid. Nå er jeg helt skutt, og er ekstremt taknemlig for at jeg har FEEERIE fra i morgen!!! Det skal bli godt å få hentet seg inn igjen og få litt alenetid og pleie meg selv! For det har det ikke vært mye av i det siste.

0 kommentarer

Siste innlegg