Yesterday Business

I går sov vi til 08.30, det var herlig å stå opp å føle seg uthvilt. SOm vanlig tenkte jeg likevell å duppe med Lukas på første duppen, men istede fikk vi besøk av pappa når vi hadde tenkt  å legge oss. Defor ble d ingen dupp på hverken meg eller Lukas. Men Lukas var ikke trøtt i det hele tatt ,og var i strålende humør da vi hadde besøk. Han er så sosial og elsker besøk. Så er det lenge siden han har sett bestefar.

Pappa inviterte oss på Middag hjemme hos han på Lørdagen, det bli koselig! Snakket litt om julegaver og han fikk masse kvalitetstid med Lille Prinsen min. Lukas er forsatt i dårlig form, men humøret er likevell på topp! Det skal mye til for å vippe humøret hans av pinnen! Han er og blir en gladgutt! 

Etter at besøket hadde dratt, ordnet vi oss, og kledde oss godt. Vi skulle nemlig ut på tur, eller, en shoppingtur med søstersen og Ariana. Hadde planer om å bli ferdig med flere julegaver, men kjøpte ikke annet en stasj til meg selv og julepynt! Dere skal få se det  ene innkjøpet mitt litt senere, for den var lekker! 

På kveldingen khente jeg at jeg begymte å bli syk selv også: jeg og det dårlige immunforsvaret mitt! 

Har du hatt en fin dag? 

dw12dt
0 kommentarer

Siste innlegg