For en Magisk påske

I dag var været enda bedre enn i går, det var litt kaldere, men solen steiket hele dagen. Jeg, søstersen og kjæresten hennes bestemte oss for å gå tur opp til Rønningen. Kjæresten min kunne desverre ikke bli med, men jeg og Lukas gledet oss til å gå på tur i marka. Søstra mi og mannen tok med mat for å grille, engangsgrill og sjokolade. Og i 11 tiden la vi ut på tur med SMåttisene som storkoset seg i vogna si. De sovnet på veien oppover, og det ga oss en fin mulighet til å sole oss og spise mat.

Det var masse turfolk ute i dag, og god stemning.Folk blir jo så energiske når været er så strålende, utrolig hvor stor innvirkning det har på humøret. Dette må være den beste påska på lenge. Kan ikke huske vi har hatt så fint vær før.

Da småttisene våknet fikk de smake boller og kjekse, og de storkoset seg de også. En ting lærte vi på turen her; neste gang skal vi ha med dress til de små, slik at de kan boltre seg rundt, og slippe å sitte i fanget hele tiden. Og jeg har bestemt meg for å kjøpe meg ski, det ser så koselig ut å gå på skitur!

Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer

Siste innlegg