Den første Kino opplevelsen

Forrige uke da Lukas var syk, dro barnehagen på Kino. Jeg synes det var så synd at Lukas gikk glipp av denne opplevelsen, og bestemte meg med en gang for å ta han med på kino denne uka. Det ble bestemt at vi skulle dra på Torsdagen, sammens med Søs og Ariana, og Lukas og Arianas bestemor. VI bestilte biletter til Karsten og Petra, og var veldig spennt på hvordan dette kom til å gå. Hvem vet hvordan en 2åring kommer til å reagere på kino?! Iallefall ikke oss, men dette skulle bli gøy!

VI dro på kinoen tidlig, sånn at vi var ute i god tid, og bestemor kjøpte noe godt å spise til barna. Vi utforsket kinoen og lekte litt før filmen begynte. Lukas synes det var veldig spennede å bli med inn i kinosalen. Desverre brukte de altfor lang tid på å starte filmen, og de kjørte reklame mye lengre enn de skulle. (unødvendig på en barnefilm spørr du meg) Iallefall når du har med 2 stk spennte barn som kanskje ikke har verdens beste tålmodighet.

Men likevell, det gikk strålende. Vi koset oss og fulgte med på filmen alle mann. Ariana var veldig engasjert, og Lukas satte i fanget mitt og fulgte med. Men da det var igjen rundt 20 min av filmen gikk Lukas lei. Og da Lukas forlot kinosalen, ville Ariana også være med. VI fikk aldri med oss slutten på filmen, men likvell, en utrolig morro og koselig opplevelse:)


Lukas “øvelseskjører” med bestemor. (bilen står helt i ro, så ikke vær redd)


Dagens antrekk fra HM 


Hahaha LOL

Hvor tidlig tok du med barnet ditt på kino? 

Siste innlegg