Sykis

Etter frokost/lunsj hos Johnny første juledag tok vi turen rett til mamma og Bestetor for å spise middag. De serverte alt mulig; Både pinnekjøtt, ribbe, julepølser og kjøttkake, så her var det noe for alle og hvermann. Det var fult hus, både min onkel og dama hans, søs og hennes familie, og oss da. Koselig! Lillejenta vår fikk sitte ved bordet og spise middag hun også, noe som var veldig stas. Hun har blitt så stor nå, det er rart hvor fort tiden går, og hvor fort disse små vokser!

Etter middagen var det dessert, hjemmelaget riskrem. AAH, det er godt altså! Og det hele ender med en overmett Linda. Vi var ikke alt for lenge hjemme hos mams, for lillejenta vår var litt småslapp og hele gjengen var sliten etter å ha vært på farten hele dagen. Resten av kvelden gikk med til å rydde etter julaften, for det rakk vi ikke på julekvelden.

I løpet av natten ble prinsessa verre i formen med 39 i feber og en forferdelig hoste. Får håpe hun blir bedre rimelig raskt, for nå har hun hadd feber på og av i flere uker. Den kommer og går hele tiden.


Extremt dårlig oppløsning på mobilbilder altså? 

0 kommentarer

Siste innlegg