Det finnes ikke dårlig vær

Et godt gammelt ordtak som vi har hørt gjentatte ganger tidligere- det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette ordtaket synes jeg er meget relevant i disse påsketider, for vi har i alle fall ikke værgudene på vår side her i Trøndelag. Her er det regn, snø og storm om hverandre. Men selv om det ikke er det typiske påskeværet man håper på, så er det likevel deilig å være ute, gå turer, og plaske i søledammene.

Er man kledd rett, og holder seg tørr og varm, er det mye moro man kan finne på. Siden vi har masse regn og småttisene elsker å hoppe i sølepyttene, er det viktig med ordentlige regnklær som holder barnet tørr! Etter å ha prøvd mange ulike merker, tester vi nå ut Barnevaderen. Denne har jeg hørt utrolig mye positivt om, og den anbefales blant mange mødre på ulike facebookgrupper. Denne holder barnet tørr, uansett om de foretrekker å bade i sølepyttene-og ingenting er bedre enn det.

Barnevaderen kommer i mange ulike farger og størrelser, og for de minste barna som ikke går enda, kan man bruke krabbevaderen. SÅ genialt og smart, når skal barna holde seg tørr. Sømmene er nemlig sveiset, og ikke sydd, slik at den er 100% vanntett.

Har du prøvd barnevaderen, hva synes du? 

0 kommentarer

Siste innlegg