Uken som var

Her kommer oppsummering fra uken som var.

Opptur Har storkoset meg med barna, vi har gjort mye moro sammen. Spesielt hadde vi det veldig koselig på Lørdagen hvor vi først lekte masse inne, deretter utendørs (hvor vi hoppet i alle søledammene vi fant). Etterpå dro vi å spiste is hele gjengen! En veldig koselig familiedag
Skjerpings Rakk ingen av mine 3 gjøremål denne uken. Skjerpings altså! På tide å prioritere tiden litt annerledes

Så var det godise da Har vært kjempe flink å holdt meg unna store deler av uken i alle fall. Men spiste på Lørdagen, og restene på Søndagen. Noe som er helt innenfor! 


Nedtur Døgnet har for få timer! Det er mye man skal rekke på 24 timer, og det er kjedelig å innse at man umulig kan rekke absolutt alt!


Ukens begivenhet På Søndagen da vi hadde felles 1årsdag for alle småttisene på barselgruppa. Det er så hyggelig å møtes, og barna har blitt så store nå at de virkelig setter pris på hverandres selskap. Vi spiste masse godt, og småttisene lekte sammen i flere timer.

 Rart å tenke på Om ikke lenge drar kjæresten min til NewYork!!! Heldig!!!! Det blir rart å være uten han i noen dager, men det er heldigvis ikke mange dagene. Og er det noen som virkelig fortjener en liten ferie så er det han!


Trening Har vært alt for sløv på denne fronten. Egentlig litt skuffet over egen innsats, men får ta det igjen denne uka. Det kan bare gå en vei, og det er selvfølgelig oppover

Hvordan har din uke vært? 

0 kommentarer

Siste innlegg