Ikke helt som forventet

Da har vi kommet hjem fra noen deilige dager på hytta til mannen til mamma.. De har en fantastisk perle ved sjøen, bare to timers kjøretur unna. Været har vært helt nydelig og vi har storkoset oss med både båtturer, fisking, avslapping, turer, god mat og koselig selskap. Barna har vært ute hele dagen, vi har solet oss og bare hatt det helt magisk. Det er disse minnene man lever lenge på! Mamma fikk tilogmed en fisk den ene dagen vi var ute med båten, noe som var utrolig moro for barna. Vi har vært i fjæra å plukket skjell, og kastet steiner i vannet. Vi har  spilt spill og hatt mye moro. Slenger med noen bilder fra hytteturen. 


Påske for meg er egentlig snø, appelsin, ski og kvikklunsj. Men denne påsken har bydd på mye annet istede, både sol, varme og herlige båtturer. Det har blitt kvikklunsj og appelsin også, men snø og skiturer har vi måtte se langt etter. Og det er egentlig helt greit, jeg bytter med glede ut ski og snø med båtlivet. For en fantastisk påske dette har vært.


Denne påsken ble ikke helt som forventet, den ble mye mye bedre! Kommer til å leve lenge på disse dagene! Er så utrolig takknemlig som har fått blitt med på to fantastiske hytteturer, og hatt så mye kvalitetstid sammens med så mange herlige mennesker. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg