Noen ganger er det best å holde seg unna

I dag lå vi ikke lenge ute i sola, og de få timene vi gjorde det lå jeg godt tildekt. Solbrennheten har ikke blitt noe særlig bedre, så noen ganger er det best å holde seg unna. Men vi fikk badet en hel del, vi har blitt med på vanngym og kosaoss likevel!

 

I dag gjord jeg også noe annet som jeg ikke har gjort på maange mange år, jeg spilte nemlig tennis!! Åh så gøy det var, selv om jeg spilte som en nybegynner! Dette var moro, og skal garantert gjentas!

 

Jeg rakk så vidt å dusje etter tennisrn før vi skulle møte resten av gjengen for å ta taxi til byen. Det vr på tide å utforske plassen, og det er fint ågjøre på en dag man helst ikke skal ligge i solen hele dagen. Buen var trivelig og stranden var magisk. Tok nesten bare bilder med speilet, så de skal jeg dele senere.

 

Vi spiste middagpå en trivelig restaurrant med utsikt over stranddn. Etter en god middag og dessert dro vi på en lokal matbutikkhvor prisene var en tredjedel av prisen på turistbutikkene, og der handlet vi masse vann, god drikke og masse annet spennende.

0 kommentarer

Siste innlegg