En ny dag i paradis

Ble ikke så mye av blogging i går, for er man på ferie så er man på ferie. Vi lever et skikkelig ferieliv om dagen og tar ossutrolig god tid til det meste. Vi sover gjerne til 09.30 tiden og kommer oss ikke ut før i 10tiden. Men det er jo så herlig da!

 

Vifår jo mange timer i solen uansett. I går valgte vi å være ved bassenget hele dagen, det er jo så greit når man er så solbrent som meg. På stranden er det fort gjordt å bli enda verre, for der er det en herlig liten bris som gjør at man ikke kjenner hvor godt solen egentlig tar!

 

Etter mange timer i solsteiken med både bading og is spising, ble det tennisspilling! Tennis er høydepunktet om dagen, det er jo så forferdelig moro. Barna synes også det er greit å se på mens vi andre trener. Jeg er veldig glad for at ryggen min har taklet tennis så bra, med tanke på hvor lett jeg får smerter!

 

På kvelden dro vi på en restaurrant vi har vært på tidligere, og etter maten dro vi for å være med på barnedisko. Noe som viste seg å heller være skuespill for barna, etterfulgt av ansiktsmaling og et akrobatshow. Veldig moro for store og for små

0 kommentarer

Siste innlegg