Det sykeste jeg har vært borti

Onsdagen var en meget effektiv dag her på ferie i sydenland! Vi rakk både en tur på stranda, flere timer ved bassenget, shopping, en time med tennistrening og masse kvalitetstid med familien.

Vi tenkte det var greit å bare ta en time eller to på stranden. Barna foretrekker bassenget, men vi voksne elsker å bade i sydensjø, derfor er det greit å dele opp slik at vi får litt av begge deler. Det å bade i sjøen er ubeskrivelig deilig, jeg elsker å slappe av i bølgene! Det blir litt for mye sand for barna sin smak, derfor kan det være greit å avslutte ved bassenget slik som vi gjorde denne dagen.

Da Lillesøster hadde en dagdupp dro vi å spilte tennis. Jeg har aldri før trent i så sterk varme, det var utrolig hardt og nesten så jeg svimte av. Men så moro da!! Tennis er så gøy og jeg er så glad vi fikk muligheten til å spille så mye sammen på denne turen. Det er utrolig bra trening når man får til et ordentlig spill, og tiden flyr fordi man har det så moro!

På kvelden prøvde vi en ny restaurrant. Maten var gid som alltid, men så er ikke jeg en av de mest kresne heller da. Etter middagen dro vi til en slags spillehall hvor barna fikk prøve mange forskjellige karuseller.

Dette er en av de varmeste dagene vi har hatt her, og på kvelden var deg helt vindstille! Og da kom myggen, de svermet overalt og til tider var jeg dekt med 4 mygg! Det ble så ille til slutt at vi måtte gå innendørs, vi kunne ikke sitte på terassen engang fordi der var så ekstremt mye mygg. Nå er jeg 5 mygg"kaker" rikere…

1 kommentar
    1. Er det sommer så er det virkelig sommer mange steder altså! kanskje litt for overdrevent sommer 😛

Siste innlegg