Oppsummering uken som gikk

Det har vært en innholdsrik og herlig uke. Jeg liker hverdagene jeg, og de er for tiden veldig innholdsrike. Her er en liten oppsummering for uken som gikk, altså uke 35.

Høydepunkt

Det må være at jeg «pusset opp» badet vårt. Som nevnt tidligere  så er badet vårt ganske nytt, men det gjorde noe med helheten at vi fikk kastet ut kommoden som tok så mye plass. Nå er det god gulvplass, det er nye såpeholdere, nye håndduker, ny pynt, nytt teppe, nye blomster og kurver. Jeg er veldig fornøyd og det ble Alex også da han kom hjem fra Oslo. 

Trening

Er veldig fornøyd med treningsinnsatsen denne uken. Selv om jeg var hjemme alene med barna fra Mandag til Fredag, så har jeg fått til tre gode treningsøkter, og jeg er stiv i kroppen enda. Ingenting er bedre enn å bli stiv i kroppen fordi man har trent hardt ? love it! Jeg har jogget, spilt tennis og vært på treningssenter, en skikkelig variert treningsuke. 

Opptur

Vi hadde en magisk tennis økt på Søndagen. Vi hadde ordnet med barnevakt og fikk spille uten noen forstyrrelser. Jeg vant mange runder også, og det er første gangen på lenge at jeg har vært to poeng foran motstanderen. Veldig moro, tennis er det morsomste jeg vet! Åh, som jeg elsker den sporten altså! 

Nedtur

Har spist litt for mye godteri. Og jeg som skulle være så flink å holde meg unna. Nei, nå fremover er det bare å brette opp armene og prøve på nytt! En sunn livsstil er viktig for meg, så den sukkeravhengigheten skal jeg bli kvitt.

1 kommentar

Siste innlegg