Helgens utflukt

 

 Vi kom oss ikke på hytta før veldig sent på Fredagskvelden, fordi vi skulle på et arrangement etter jobb før vi dro på hyttetur. Heldigvis er det ikke så langt til hytta, og etter en halvtimes tid med ferga, så er det bare cirka ti minutter å kjøre før vi er fremme. Vi fikk låne Elbilen til svigers for anledningen, og jeg var kjempe spent på om vi kom oss helt frem til hytta, for hvem vet når en Elbil må lade. Det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt – jeg må virkelig slutte å undervurdere Elbiler. Hahah, for en utrolig behagelig bil altså.

Da vi omsider var fremme på hytta, laget vi hjemmelaget pizza før barna la seg, og vi fikk slappe av å spille kort, og spise masse godis. Det var utrolig koselig!  På Lørdag morgen våknet barna REKORD – tidlig. Vanligvis sover de lenge i helgene, men nå var de opp å spratt før klokka slo 07.00. De våknet faktisk 06.30, og forventet at jeg skulle stå opp like tidlig. Jeg er ikke vanskelig å be, derfor var jeg på beina klokka før klokken 7, og det var litt i tidligste laget for å være ærlig. Men solen skinte, og da føles det ganske ok å stå opp. Man får jo så mye ut av dagen når man ikke sover den bort.

Etter en god frokost gikk turen ned til sjøen. Vi tuslet langs moloen, kjøpte is og dro en tur på stranda. Barna kastet stein i vannet, vi så på båtene, barna fikk vasse i vannet, og vi koset oss i solskinnet som kom og gikk. 

 

Da vi hadde vært på stranda ganske lenge, dro vi tilbake til hytta og grillet mat. Det var utrolig koselig, jeg fikk tilogmed anledning til å sole meg litt før regndråpene kom. Når solen steiket, så holdt knotten avstandt, og det var virkelig midt i blinken. For det har vært ganske mye knott på hytta denne gangen, og da er det nesten ubehagelig å være utendørs. Vi tok ikke med båten ute heller, pågrunn av enorme knottmengder. 

Etter varmlunsjen hoppet vi på trampolina til naboen, og plukket den største blomsterbuketten, før vi tok turen hjem til Trondheim igjen. Vi valgte å dra hjem på Lørdags ettermiddag fordi vi hadde en del ting å gjøre hjemme også. Men vi fikk utrolig mye ut av turen, selv om det bare var en natt. 

0 kommentarer

Siste innlegg