Sommerferie 2018: Roadtrip

Roadtrip del 1: Trondheim – Hunderfossen

Vi startet fra Trondheim og satte kursen mot Hunderfossen. Vi startet i 7 tiden på morgenen, slik at vi skulle få mest mulig ut av dagen når vi endelig kom frem, og jeg kjørte hele veien siden jeg trives best bak rattet. Turen fra Trondheim til Hunderfossen tar ikke mer enn cirka 5 timer med en stopp underveis for å få en liten matpause. Vi kom frem til Hunderfossen rundt kl 12, og der møtte vi Johnny som disket opp lunsj for oss inne i parken. 

Hunderfossen er en utrolig bra familiepark, og jeg synes ikke køene er for lange. Vi hadde strålende vær, ja det var nesten litt for varmt, men det skal man ikke klage på. VI prøvde alt vi ønsket, og barna fikk gjøre akkurat det de synes var mest spennende. Vi rakk oss gjennom hele parken før det stengte, men da brukte vi ikke noe tid i bassenget – for det rakk vi ikke. Vi vurderte faktisk dag 2 i Hunderfossen også, men valgte heller å ha en dag i Gjøvik med skogtur og bading, så det ble med den ene dagen. Men egentlig så er det nok med en dag i Hunderfossen – man rekker jo å gå gjennom hele parken og føler seg ferdig etter en dag.

Noe vi oppdaget da vi faktisk måtte stå i en lengre kø, var at de hadde åpnet for at man kunne komme foran den verste køen om man bare var to stk slik at de kunne fylle opp båtene. Derfor delte vi oss opp, og gikk i den raskeste køen. Slik slapp vi unna veldig mange 10minutter i kø. Verd å sjekke ut om man er to stk. Eller 4 for den del, om man er villig til å dele seg opp 2 og 2.En fantastisk dag i Hunderfossen, en park verd å besøke.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg