Barnas Walkin Closeth

Jeg elsker organisering, og elsker å organisere både skuffer og skap. Det å ha orden i sysakene er noe jeg setter stor pris på, og når jeg kan bruke tid på å syssle med organisering så storkoser jeg meg. Jeg får rett og slett helt ro i sjela. For en liten stund tilbake tok jeg for meg Walkingarderoben til barna. De har ingen klær på soverommene sine, men et felles Walkincloseth med en egen seksjon hver. Garderoben er innredet med Pax garderobe fra Ikea, og jeg har byttet ut mange av hyllene med garderobestang. Jeg synes det er både penere og enklere å henge opp klærne, og det gir en bedre oversikt over klærne man har.

Nå er alle klærne til barna hengt opp, utenom buksene og t-skjortene. Vi har også mange skuffer i garderoben og de kommer godt med til slike plagg. Nå er det enkelt for både oss og barna å finne frem klær å ha på seg, for de har god oversikt over alle plaggene.

Det neste på planen er å gå gjennom egen garderobe. Jeg har hørt mange som jobber etter prinsippet at de kvitter seg med klær de ikke har brukt det siste året, og det er jo ganske fornuftig. Jeg vet med meg selv at jeg sikkert har over 30 plagg som ligger der delvis ubrukt, og det er dumt å la disse plaggene oppta plass i garderoben.

Flere som elsker å organisere og rydde skuffer og skap? 

0 kommentarer

Siste innlegg