Den siste uken

Den siste uken har det stortsett vært regnvær hver eneste dag. Det er lite som minner om sommer nå, og på Mandagen gikk jeg ut i ferie. Det er ingen grunn til å være hjemme når været et så dritt, men vi har ikke bestilt oss reise før i midten av Juli. Men siden det er så lenge til, så har vi bestilt en ekstra reise og vi reiser i dag! Gleder meg.

Ellers har den siste uke bestått av:

  • Pakking til storbyferie: Jeg har ikke planer om å ta med meg alt for mye, for jeg regner med det blir en del shopping der vi skal. Vi skal være borte i 7 dager, og da har jeg pakket 9 antrekk. Målet er å ha med så lite som mulig, og jeg tar kun med et par sko ekstra i tillegg til de jeg reiser i. Tror aldri jeg har pakket så lite til en tur, men likevel føler jeg at jeg har med mye.

  • Jeg har klippet håret mitt: Som alltid klipper jeg håret selv, og denne gangen ble det mye kortere foran, akkurat slik jeg liker det. Noen ganger blir jeg så lei av håret at jeg bare må ta saksen fatt, men det ender alltid bra, og jeg blir alltid fornøyd.

  • Vi har vært på shopping: Vi har vært å kjøpt oss Bubble tea flere ganger, Funky Is og handlet litt på Ikea og andre butikker. Det er iallfall noe å gjøre når regnet spruter ned. Det er mye vi trenger både til huset, til skolestart og til sommerferien. Høydepunktet er at vi kjøpte oss en liten båt som vi gleder oss til å bruke.

  • Bærsesong: Endelig er bærsesongen i gang, og bringbærtreet vi planeten for to år siden blomstrer og vokser som aldri før. Nå er det masse røde friske bær på treet, noe som er veldig stas. Vi gleder oss veldig til å gå i skogen å plukke blåbær i timesvis, det er et av høydepunktene  på sensommeren.

  • Vi har vært på rush: Barna elsker trampoliner, spesielt lillesøster som den turneren hun er. Hva er vel bedre enn å dra på RUsh når det er møkkavær ute. Vi dro sammen med barnas søskenbarn og koset oss.

  • Vi har spilt masse brettspill: Det er så koselig med brettspill, og vi har haugevis med spill vi ikke har brukt tidligere. Derfor er det en svært fin aktivitet når det er høststemning ute. Det er nesten bare å pakke frem pledd og ta frem kakao, å vente på at sommeren skal dukke opp 😂😳😳😳😳

0 kommentarer

Siste innlegg