Den som venter på noe ille

For en stund siden var det varslet orkan i Trondheim. Vi måtte forberede oss på at strømmen kunne gå, og vi kjøpte inn ved for å være sikker på at vi ikke skulle fryse. Vi bandt fast utemøbler og gjorde oss klare for en kraftig vind og orkan. Det er spennende med naturkrefter, litt skummelt, men mest spennnede så lenge man er trygg. Vi ventet i spenning hele dagen da det var varslet som verst,  og fikk tilogmed beskjed at det kunne hende skolene skulle stenge den ene dagen på grunn av stormen.

Men skuffelsen ble stor da det nesten ikke blåste noe som helst.  En liten bris hva er vel det? jaja, så gikk vi glipp av orkanen denne gangen. Men det er kanskje like så greit, naturkrefter er ikke å tulle med.

Men da helgen kom den samme uken, blåste det helt ekstremt. Søppelbøtter veltet, og vi greide nesten ikke gå oppreist utendørs. Vi var på turnering den helgen, så vi måtte ute. Og det var faktisk ganske fascinerende å se på vinden og vindens krefter. I tillegg kom det et ekstremt snøfall, og da var det bare å ta frem snømåkeren da. Heldigvis er jeg glad i snø, og koser meg når jeg må jobbe utendørs.- 😊

0 kommentarer

Siste innlegg